(H)IQ zero la PSD

Dacă nu îl ştiţi pe băiatul ăsta, Mihai Sturzu…degeaba trăiţi băăăăi :)) ))

Omul este noul purtător de cuvânt al TSD şi îl regăsim în toată splendoarea lui aici.

– TSD este o organizaţie care are alte scopuri şi alte programe, iar Miss TSD este o instituţie care nu există

– Modelul meu de politician în România, un om pe care îl admir foarte mult este Petre Roman.

Victor Ponta mi se pare un om vizionar. Victor Ponta este unul dintre oamenii care la Revoluţie era în stradă şi care acum conduce cel mai mare partid de stânga din România şi care cred să este speranţa unor pături mari din populaţie. Victor Ponta are acum o şansă aproape cosmică în felul în care totul pare să se alinieze înspre a reuşi ca alături de oamenii profesionişti din PSD şi din TSD să preia cât mai curând, sper, ţara de unde e acum şi să repornim motoarele importante ale ţării. Ar trebui să repornim industria, agricultura şi să ne împrumutăm cât mai puţin.

Şi acum să râdem un pic cu papagalul simpatic:

2 thoughts on “(H)IQ zero la PSD”

  1. Da, pai pot sa zic TSD-ul merge constant…adica tipul asta nu pot sa zic ca e mai destept decat Ponta sau Banicioiu, dar nici mai prost nu e. Il putem avea in fata pe urmatorul contracandidat la alegerile prezidentiale din 2024 sau asa ceva. Stanga Romaniei….la naiba cu Marx, Engels…arde-o frate pe HiQ cu Struzu asta.

  2. Apropo….nu avea Vadim drept de autor pe Teoria Aducerii VIP-urilor(sau reptile veninoase ca tot aia e) in partide? Eh….iarasi i-am dat motiv sa apara la TV si sa isi masoare decibelii…greseala mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *