Hidrofoare de la Covera – diferența dintre Ev Mediu și secol 21

Vă povesteam într-o postare de ieri despre discrepanțele incredibile pe care le oferă România,o țară unde peste 50% din locuințe sunt racordate la internet de mare viteză dar doar 5%  din aceleași locuințe beneficiază de canalizare. Cum ar veni, Ev Mediu și secol 21 la doar câțiva metri distanță.

Nu este o chestiune singulară și ar trebui să reprezinte un motiv de rușine pentru tot ceea ce înseamnă autorități centrale și locale de la noi. Vorbim de o țară membră a Uniunii Europene unde încă mai există locuințe nebranșate la electricitate, la canalizare, care nu au apă curentă pentru o igienă de o minimă decență. Și ne mai mirăm că reapar pe teritoriul României boli rușinoase, despre care ar fi trebuit să citim doar în cărțile de medicină și eventual de istorie.

Una din principalele scuze pe care le au oamenii de a nu se racorda la canalizare, de a nu a-și duce apa potabilă în casă, disponibilă la orice moment ține de lipsa banilor. Ceea ce, până la un punct poate fi acceptat. Dar intervine și o mare întrebare: ce fac autoritățile locale pentru a rezolva acest aspect? Ce se întâmplă cu finanțările din fonduri europene, care ar trebui să rezolve aceste discrepanțe incredibile.

image

Am văzut doar cu toții anchete despre cum se foloseau fondurile europene pentru a face parcuri în păduri sau terenuri de fotbal pe deal. Cu miliardele de euro furate prin aceste metode am fi putut avea o țară ca afara, vorba cântecului. O soluție pe care o recomand celor care vor totuși să schimbe ceva sunt ofertele de hidrofoare de la Covera, acum și cu 25% reducere, care, alături de pompele de apă, pentru fântână sau submersibile, vor schimba cu totul viața oamenilor.

Și pentru că nu de puține ori am întâlnit oameni care nu știau exact la ce să se uite atunci când vor să își cumpere hidrofoare de cea mai bună calitate, iată câteva recomandări extrem de utile:

– un hidrofor bun funcționează corect pe termen lung, iar asta o poți verifica după perioadele acestuia de pornire și oprire. Cu cât pompa hidroforului funcționează timp mai îndelungat, cu atât mai bine. Pornirile și opririle dese nu sunt semn bun

– foarte importantă este și mărimea hidroforului. Aceasta trebuie să țină cont de numărul de consumatori, frecvența consumului și numărul de băi. Un rezervor mic face vizibil orice mic consum de apă.

În speranța că aceste informații vă sunt de folos, vă invit să cercetați oferta celor de la Covera. În mod sigur nu veți regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *