Guvernul Partidului România Unită – toți pentru Ponta

În mod normal, într-o politică de bun simț, făcută de oameni responsabili, o știre în genul celei că Partidul România Unită a făcut publică lista membrilor guvernului pe care îl va avea dacă câștigă alegerile ar trebui să treacă cel puțin la bancul zilei.

Dar trăim în România și asta ne dă posibilități nelimitate. De a ne distra sau de a ne face cruce.

Cum ar fi de exemplu ca, imediat după alegerile din 11 decembrie, PSD să vină cu propunerea ca Victor Ponta să fie prim ministru, iar Bogdan Diaconu să îl dea pe Dragnea în judecată pe motiv că i-a furat premierul? Sau ca Ponta să fie nominalizat premier de PSD, să primească mandatul, iar apoi să demisioneze și să devină premierul PRU?

bogdan_diaconu_ponta_89292400_93965800

Să ne aruncăm un ochi asupra celui mai bun guvern din umbră și penumbră pe care l-ar putea da vreodată România:

Victor Ponta: Premier

Știm deja, nu mai există niciun dubiu, ne-o spune și el, Victor Ponta este cel mai bun premier din istoria României. Posibil și al Europei, rămâne să mai verificăm statisticile. Nominalizarea sa ca premier de un alt partid, nu de cel al cărui membru este nu ar trebui să fie o surpriză. E un fel de swing politic.

Bogdan Diaconu: Ministrul Afacerilor Interne

România are nevoie de o mână forte. De cineva care să pună lucrurile la punct. Fiecare etnie în cușca ei, orice cult religios în afară de cel ortodox interzis, la fiecare colț de stradă înființarea unei brigăzi de elite care să bată bătrânele secesioniste.

Sebastian Ghiță: Ministrul Comunicațiilor

Culmea, aici e posibil să avem deja un prim nume care e deja în funcție. La câte licitații a câștigat Sebi Ghiță pe chestii de securitate, comunicații, poate fi considerat regele neîncoronat al acestui minister.

Mirel Palada: Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice

Asta mi se pare cea mai funny nominalizare. Cum ar veni, domnul Palada ne ia, ne pune la muncă, ne face pufoși și protejați, iar pe bătrâni nu sunt sunt sigur cum îi va aborda. Probabil o echipă de old boys la rugby.

Restul numelor sunt prea puțin importante. Rămâne să vedem cu ce vor veni PSD și PNL ca nominalizări, dar mi-este greu să cred că pot oferi ceva mai bun. Eu zic că acest guvern are o șansă. România este o țară care oferă mereu surprize.

Ce mi-e Trump președinte al Americii și lista de mai sus guvernând România?

PS: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu realitatea trebuie și ea tratată cu un zâmbet. Pentru sănătatea noastră.

Articol publicat pe Știripesurse.ro

3 thoughts on “Guvernul Partidului România Unită – toți pentru Ponta”

  1. Informatiile astea , le ai ” din surse….liberale ” Iancule ? Fireste o chestie funny …cam la fel cum era promisunea lui Ion Iliescu si-a PSD-ului din 2000 ca , vor creea 1.000.000 locuri d e munca iar romanii in prostia lor nemasurata chiar au crezut figura asta !Ponta cel mai bun PM ? Pai unii-l dau pe Adrian Nastase drept…cel mai bun ! Poate si pentru ca Victor Ponta nu si-a adus bideuri taman din China . C e te faci ca exista deja unii care-l dau drept PM cu siguranta pe…Traian basescu si astia sunt….actualii ” liberali ” ai Alinutei , ai lui nea Vasile si-ai teutonului de la Cotroceni ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.