Guiness Book omologhează cea mai mare fâlfâială românească

Gâdea are momente când este băiat bun. Din ce în ce mai puţine momente, e clar.

Gâdea face şi campanii frumoase. Dar prea puţine faţă de toate tâmpeniile pe care a început să le producă postul antenist.

De ceva timp Antena 3 ne ameninţă cu cea mai mare fâlfâială naţională, cu un drapel de 5 tone şi întins pe o suprafaţa de 7 ha.

Cu ce rămânem noi, pe bune, după toată poluarea asta media de săptămâni bune? Se schimbă dintr-o dată România, după ce marele steag va acoperi cerul precum oarecând acoperea crucea cerul Constantinopolului? Vom deveni mai buni, mai harnici, mai români ?

Vom scăpa de problemele cu care se confruntă ţara asta, vom ieşi din mocirlă pentru a ne înălţa la nivelul la care va sta azi tricolorul?

Nimic din toate astea. Azi, singurele evenimente cu adevărat majore ar fi să cânte Ouatu suspendat de ouă macara şi eventual să apară fetiţa cu bentiţă, îmbrăcată doar în bentiţă.

image

7 thoughts on “Guiness Book omologhează cea mai mare fâlfâială românească”

 1. Bravo ba !!! A dat Dumnezeu sa cobori ci picioarele pe pamant si sa gandesti cu mintea ta !!! AMIN IANCULE , AMIN!!!! 8)

 2. “… precum oarecând acoperea crucea cerul Constantinopolului?”

  Comparația ta mã nedumerește. La ce cruce te referi? Şi bănuiesc că te referi la vreo cruce comparabilã oarecum în dimensiuni cu steagul la care te referi în articol, nu? Întreb deoarece Constantinopolul și Bizanțul în general sînt subiecte care mă interesează și despre care am citit.

 3. Daca la crucea aia te referi, care e legatura cu Constantinopolul?

  Ca doar Constantin a avut viziunea cu prilejul bataliei de la podul Milvius din nordul Romei, in octombrie 312.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/B%C4%83t%C4%83lia_de_la_Podul_Milvius

  Stabilirea hotarelor noului oras Constantinopole se facea de abia in noiembrie 324, iar inaugurarea oficiala a orasului avea loc in mai 330.

  Dar asa se intimpla cind tragem chiulul de la orele de istorie… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *