GSP a condamnat-o pe Ritzi

În toată nebunia cu ninsorile abundente, cu accidentul aviatic, pentru mulți, o știre a trecut neobservată: Monica Iacob Ritzi a fost condamnată, în primă instanță, la 5 ani cu executare în dosarul ”1 mai”.

Bun, și ce, veți spune…încă un politician corupt condamnat. Ce mare brânză. Este, iar motivul principal al acestui lucru e dat de faptul că dacă Ritzi a ajuns să fie condamnată, asta se datorează doar tenacității, insistenței și calității anchetei jurnalistice, marca gsp.ro și Tolontan.

Așa s-a ajuns ca dintr-un banal concert de Ziua Tineretului, organizat de ministrul Tineretului și Sportului de la acea vreme, Monica Iacob Ritzi, să se ajungă la o adevărată încrengătură de sute de mii de euro făcuți pierduți.

Condamnarea lui Ritzi este un pas important, dar eu cred că ar trebui să se discute mai mult și despre adevărata beneficiară a acelor evenimente. Pentru că, toată lumea știe, imaginile o dovedesc și ele, Ritzi a făcut toate astea pentru buna ei prietenă, Elena Băsescu și pentru a-i promova candidatura la alegerile europarlamentare.

ritzi

2 thoughts on “GSP a condamnat-o pe Ritzi”

  1. Minte ingusta mai ai! Scuza-ma dar nu am putut sa ma abtin!
    JUSTITIA a condamnat-o asa cum si Relu si-a luat-o. Diferenta din punctul tau de vedere, (incompetent mic ce esti!) este ca Relu este un martir cazut pe frontul de lupta cu basistii in timp ce Ritzi este succesul opozitiei a fortelor colaterale.
    Ai minte spalata, prea spalata!

    1. @frone as putea sa iti spun ca te limitezi a gandi ca un basist, dar stii deja asta. Cand am spus eu ca Relu e martir? Din contra, un om caruia i se mentine condamnarea si la instanta de 3 si la cea de 5, clar nu poate sa spuna ca i s-a gresit ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.