Gigi Becali sau transhumanţa infractorului

Luni, pe 11 Februarie, este o zi importanta pentru justiţia de la noi. Se dau deciziile în dosarele Transferurilor şi respectiv al lui Gigi Becali. Eu, unul, nu mizez pe nişte decizii radicale.

Cred că vor fi achitaţi cu toţii.

Cu toate acestea, parlamentarul nostru, marele Gigi, pleacă preventiv în transhumanţă. Nu înainte de a ne arăta de ce i-a spus lui Crin că s-a născut să fie lider:

“Dacă mi se întâmplă o nedreptate, nu că nu mai calc prin România, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Şi în aer daca sunt, ocolesc spaţiul României. Cum adică, după ce m-au luat de la 6 dimineaţa cu 20 de mascaţi, să mai ceară şi 11 ani? Am conturi secrete, dar îi atenţionez pe procurori să nu facă investigaţii, să nu meargă prin Belgia să caute, pentru că nu vor găsi în viaţa lor banii".

Vă las pe voi să trageţi concluzia.

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1

One thought on “Gigi Becali sau transhumanţa infractorului”

  1. Ce concluzie sa tragem fratele meu ? Sa-si bage liberalii un bat ….undeva , si sa zica bogdaproste ca-n felul asta , poate scapa de belea !Si intrebare : Gigi mai este europarlamentar ?Nu de alta dar daca al agatza astia….ar fi al doilea , dupa Severin , ce s-ar bucura de “atentia ” Procuraturii si avand si oarece sanse sa fie “ascuns ” insa spre deosebire de …Adrian Nastase , Gigi ar fi nevoit sa faca “pedeapsa” intreaga : n-a depasit 60 de ani ca varsta !

Leave a Reply

Your email address will not be published.