Ghid pentru a primi produse moca din online

Bun, recunosc, titlul ăsta e un pic bombastic, dar tot pe acolo ajung și cu mesajul. Și hai să începem povestea de la punctul ei esențial: nu cu mult timp în urmă, o companie de care vinde mult online a avut o problemă cu prețurile afișate la plasme tv și ca atare s-au trezit cu foarte multe comenzi, pe care, bineînțeles, a doua zi le-au rejectat fără a sta prea mult pe gânduri. Bineînțeles că prin online au început să apară zeci de comentarii de genul ”cum, băi, avurăm și noi șansa să țepuim o companie, s-au prins de asta și nu ne mai dau produsele”?

E o chestie tipic românească. Dar nu despre asta vreau eu să vă vorbesc, ci doar despre faptul că eu nu am avut niciodată șansa, deși bântui pe aici prin online, să prind un astfel de moment, să mă număr prin cei aleși :)) ). La fel cum nu sunt nici un fan înrăit al ideii de Black Friday de la noi, care în multe cazuri s-a dovedit a fi cu adevărat o țeapă. Dincolo de faptul că pică mereu serverele și mai mult de jumătate de zi stai și aștepți să își revină.

image

Plus că avem deja atât de multe confirmări ale modului cum se fac cu adevărat acele reduceri și cam cât înseamnă ele cu adevărat. Ca atare, prefer să cred că atunci când am nevoie de produs, fie că e un televizor, un storcător de fructe sau de o placă video nouă pentru PC, le găsesc mereu la prietenii de la EVOMAG. Și la prețuri bune, poate chiar demne de un Black Friday zilnic. Nu cred că greșesc când spun că toată treaba aceasta cu reducerile e o chestie ce ține mai mult de mental, de dorința fiecăruia de a simți că a purtat o negociere, că a economisit ceva.

Iar experiența mea cu cei de la Evomag chiar este una care pe mine m-a mulțumit mereu. Am primit mereu produsele în aceeași zi de comandă, când am avut nelămuriri, echipa de consultanță a fost acolo și mi-a oferit informațiile de care am avut nevoie. Per total,o experiență mai mult decât pozitivă, ceea ce, la noi, pare a fi cu adevărat o noutate.

Da, știu, v-am adus spre finalul articolului și, iată că descoperim împreună, cu tristețe, că nu prea primești moca nimic. Da, e la fel de trist ca atunci când ți se spune că nu e cum credeai tu cu făcutul banilor din blog. Și da, trebuie tot să mai muncești și să te bucuri de fiecare lucru pe care îl obții cu eforturile tale.

2 thoughts on “Ghid pentru a primi produse moca din online”

  1. Abțibilduri se pune? De alea am primit moca :)

    Recunosc titlu m-a facut sa citesc articolul credeam ca vorbesti despre produse primite pentru review-uri.

    Unii prea au impresia ca cineva traieste sa le faca lor cadouri si sa gaseasca chestii gratis, mai ales electronice de zeci de milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.