Gala Blog de Blog 2010

Iată că ieri s-a pus punct celei de a 2-a ediţii a Blog de Blog, organizată de Lucia Verona. Într-o locaţie plină de intelectualitate, la Muzeul Literaturii Române, am avut ocazia să fim împreună- juriu, câştigători dar şi invitaţi.

S-a râs. S-au dat premii. S-au făcut poze. Iar mai apoi, într-un loc secret, s-a fraternizat întru bere, cafea şi mult tutun.

Ca două păreri personale:

– Mă bucur că l-am avut  alături pe Andi Moisescu, căruia îi mulţumesc şi acum pentru faptul că, în ciuda unui program foarte încărcat, a venit şi a rămas alături de noi pe tot parcursul Galei.

– Apoi, o părere tristă, dar pe care o voi spune cu subiect şi predicat, fără să dau nume, nu îşi are rostul. Degeaba te bucuri că te învârţi într-o lume ce-ţi face cu ochiul, degeaba primeşti laude şi ţi se oferă şansa unui viitor de mare perspectivă. Fără cei 7 ani de acasă, totul va fi de faţadă. Persoana la care fac referire mi-a dovedit din plin asta aseară.

În rest, vorba lui Chinezu..care aseară a avut un rol esenţial în buna desfăşurare a evenimentului (a dat mâna cu premianţii :)) ) noi să fim sănătoşi. Şi să ne revedem cu bine la Blog de Blog 2011.

PS: Pe măsură ce voi primi pozele de la toţi cei care au fotografiat evenimentul, le voi uploada şi aici.

[nggallery id=21]

7 thoughts on “Gala Blog de Blog 2010”

 1. ca bine zice Chinezu :))

  hmmm… asa-i, trist… :( e trist sa te “învârţi într-o lume ce-ţi face cu ochiul”, uitand de cine esti sau cine ai fost… totusi, macar putin respect fata de tine, daca nu de ceilalti… dar, no comment!
  and smile! :*

  P.S: mai astept poze :D se poate nu? ;))

 2. Nu ştiu cine te-a necăjit, ar trebui să ne spui, să luăm distanţă de persoana respectivă. Îmi pare sincer rău !

 3. @elle: nu conteaza, astfel de oameni, la un momendat, sper, isi revin…altfel cei dezamagiti vor fi ei.
  @Sorin: RBF-ul stim amandoi cum functioneaza. Blog de Blo este adevaratul concurs al celor mai buni:)
  @Matilda:multam pentru gandurile frumoase.Nu e nevoie sa dam nume, doar eu sunt cel dezamagit, pentru ca sunt mai naiv…ca sa nu zic, mai prostut:)

 4. Ionut, poti sa te superi, dar nu-ti dau dreptate. Si daca e sa judeci corect o sa intelegi. Dar o sa vorbim despre asta. Nu sunt suparata pe tine, tu te poti supara daca simti nevoia, dar nu e corect.

 5. @Oana:hei..nu am de ce sa ma supar pe tine:) si nu, nu sunt suparat, Oana.Doar dezamagit..de persoana respectiva.In rest, m-am bucurat ca te-am revazut:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.