Frumoasa și Bestia homosexuală

Se dă următoarea știre:

„Coaliţia pentru Familie strânge semnături pentru boicotarea filmului „Frumoasa şi Bestia” şi le cere românilor să facă presiuni asupra instituţiilor guvernamentale pentru a interzice difuzarea lungmetrajului.„

Stăm, citim, iar mulți dintre noi probabil vor începe să râdă. Alții au început să vorbească deja despre cum România se întoarce în întunericul Evului Mediu, cum Biserica și Coaliția pentru familie nu fac altceva decât să îi țină pe oameni în necunoaștere, să le răpească bucuria libertății sexuale totale, a unei educații fără limite pentru copiii lor.

Să răspundem, totuși, și la întrebarea: „De ce cere Coaliția pentru Familie„ boicotarea și interzicerea frumoasei povești a copilăriei noastre, „Frumoasa și Bestia„? Pentru că, pentru prima  dată în istoria ecranizării producției Disney, avem parte de un personaj…homosexual. Și atunci se naște o întrebare: Este chiar atât de greșită inițiativa Coaliției pentru Familie?

 

Eu cred că nu! Aici nu vorbim despre drepturile și libertățile minorităților sexuale, vorbim despre ce le oferim copiilor noștri ca și exemplu de viață, ca model de educație. În ideea unei corectitudini politice se ajunge la niște situații care pot deveni cu adevărat grotești. Sunt oare atât de aproape pe cât pare acele momente în care vom afla că lupul o viola pe Scufița Roșie și că Alba ca Zăpada era adepta unor veritabile orgii cu cei 7 pitici. Noi ca noi, dar ce facem cu cei mici?

Asta cred eu că încearcă să facă Coaliția pentru Familie în ceea ce privește filmul „Frumoasa și Bestia„. Și face bine. Trăim și așa într-o societate ce pare din ce în ce mai dispusă să renunțe la valorile tradiționale care au fundamentat existența noastre din vremuri imemoriale. Și lipsa unor valori morale se vede deja în atitudinea și comportamentul copiilor de la vârste la care noi nici nu știam că există un alt univers decât cel al jocurilor copilăriei noastre. Și ar trebui să înțelegem că periclitând acest viitor, ne punem sub semnul întrebării chiar viitorul nostru ca neam.

Da, știu, trăim vremuri în care trebuie să facem față unei ofensive extrem de puternice a unor pseudovalori construite în jurul unor minorități. Noua regulă este că minoritatea decide. Dar oare vom fi în stare ca, dacă pe noi nu am fost în stare să ne protejăm, măcar să ne protejăm copiii?

Articol publicat pe PerfectImperfecte.ro

5 thoughts on “Frumoasa și Bestia homosexuală”

 1. “Sunt oare atât de aproape pe cât pare acele momente în care vom afla că lupul o viola pe Scufița Roșie și că Alba ca Zăpada era adepta unor veritabile orgii cu cei 7 pitici.”

  N-ai avut video cand erai mic, asa-i? :D Bine, in versiunea porno de pe vremuri, mai mult Scufita i-o tragea lupului :)) )) Acum, ca ti-am oferit o epifanie, poate poti intelege diferenta intre a-l clasifica cu rating adecvat si a-l interzice. Interzicerea tine de habotnicism decerebrat. Stiu, pleonasm :D

  Sunt anti discriminare pozitiva, corectitudine politica si alte aberatii, insa coalitia pentru famiglie imbratiseaza fix valorile astea in lupta impotriva lor. Stirea coRECTa ar fi: o mana de habotnici doresc INTERZICEREA unui film care le lezeaza valorile urcate la rang de universalitate obligatorie.

   1. Aha… si coacacalitia are un termen diferit pentru asta, recte interzicerea? Chiar, ce numar are adeziunea ta, de nefamilist, in cadrul ei? :D Eventual poate-mi spui si cand iti vine randul la protestat a la badea, cu sandwich-ul pe tine, in fata la municipal, impotriva avorturilor :)) ))

    1. @Sarcasticul împotriva avorturilor voi fi mereu. Dacă nu ești în stare să înveți niște reguli minime de protecție, nu ar trebui să meriți un coit reușit :)) ))

     1. Cand o sa cresti mare, o sa afli si cum se intampla accidentele in domeniu. Asta una la mana… Doi la laba: cum ai tupeu sa ti-o tragi altfel in afara scopului exclusiv si sacru de procreere?!? Pentru ca din punctul de vedere al stapanilor tai, ALA reprezinta un coit reusit. Bine, astia nereligiosi mai avem termeni abjecti si cah gen futai, sex, numar, partida etc. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.