Frica de Crin Antonescu

Nu poţi să nu observi campania furibundă declanşată în mediile portocalii împotriva lui Crin Antonescu.

Vila din Herăstrău, absenţele din Parlament, atitudinea dictatorială şi lista poate continua…eventual şi cu dispariţia Elodiei, apariţia viscolului şi bineînţeles, cu inundaţiile ce vor urma.

De toate, vinovat este Crin Antonescu.

De unde furia aceasta nemaiîntâlnită? Răspunsul e simplu: Crin Antonescu, oricât s-ar svârcoli Turcescu, Pora şi toată trupa de limbişti băsişti, este prima opţiune a românilor pentru funcţia de preşedinte.

Deci, în concluzie, este principalul pericol pentru Saruman de Cotroceni, adică Întâiul Beţiv, Băsescu.

Nu Ponta, nu USL sunt pericolele mari pentru Băsescu. Ponta se vrea prim ministru, USL îşi are locul în Parlament. Crin, în schimb, vrea la Cotroceni, adică acolo unde actualul preşedinte s-a obişnuit atât de mult, că nu prea mai vrea să plece. Ca atare, toate atacurile trebuiesc concentrate pe el.

Şi în încheiere să vă dau un citat:

Ce mă deprimă, însă, mai profund decât interjecţiile dictatoriale ale fruntaşului liberal e girul dat de intelectualii aflaţi pe aşa-numită listă a lui Crin. Prin tăcerea lor, ei cauţionează un politician care încearcă să cucerească puterea prin ameninţări şi violenţă (deocamdată doar) verbală, intimidându-i pe cei care care nu-l proslăvesc ori, mai rău, se încăpăţânează să scoată la lumină lucruri pe care preacuratul domn Antonescu ţine cu tot dinadinsul să le ascundă de privirile opiniei publice.”

Aţi crede că se vorbeşte despre Băsescu, nu? Ei, vă cam înşelaţi. Mircea Mihăieş cică îl descrie aici pe Crin. Săracii portocalii..

4 thoughts on “Frica de Crin Antonescu”

  1. @ionut

    pe de alta parte crin reuseste sa le dea portocalezilor toata munitia posibila. iesiri precum cea de ieri sunt aberante. Binenteles ca lista de “politruci” sustinatori baseci o folosesc in plina “fervoare”. Ipocrizia si fatarnicia lor insa este vizibila. Nu i-am auzit sa se fi “exprimat” in vre-un fel la aberatiile si mai grave de acum cativa ani ale “fratiorului prezidential” lovit “la pusculita” de jurnalisti. Atunci cand le propunea niscaiva “locuri de veci”. Treaba cu mult mai macabra dar din aceeasi tipologie ca si a lui crin.
    Frica lor este nu “crin” ci posibilitatea ca ei sa piarda “salariile grase de la stat”.
    Ca in privat nu fac nici cat o “ceapa degerata” incepand sau terminand cu “limbaies”.

  2. Basescu este un haiduc. Asta e clar. Oricum, perntu el va fi si mai greu decat inainte.Va trebui sa faca o alianta serioasa, sa lase razboiul si toate ambitiile prostesti. Si sa-si corecteze anturajul politic. Sper sa invete ceva, cat de putin, din greselile ultimilor 5 ani, sa si le insuseasca.Cel putin asa declara. Daca nu, va fi urat perntu toti. in rest .Vai de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *