Flori de lux pentru o nuntă de lux

Nu am foarte multe experienţe de nuntă. În primul rând pentru că a mea nu va veni prea curând și în al doilea rând pentru că nu mă simt foarte atras de această tradiţie românească pură de a transforma unirea a două destine într-un circ de cea mai înaltă calitate şi nu sunt deloc familiarizat cu toate tradiţiile ce trebuiesc respectate la un astfel de moment ritualic. Inclusiv cu buchete de mireasă superbe de la FlorideLux.

Cu toate astea, am şi eu cel puţin 3 sau 4 de astfel de evenimente pe care le-am onorat cu prezenţa mea. Şi absolut la toate, centrul întregii agitaţii a fost reprezentat de formaţia de la nuntă, de cum o să bubuie boxele în faţa blocului, de cum te va trezi lăutarul când ţi-e somnul mai drag, pe la 7 dimineaţa.

Plăcerea românului pentru nunta cu lăutari este marcată clar în ADN-aul naţiei. Noi nu suntem învăţaţi să ne trăim marile momente ale vieţii în linişte. Până la urmă, omul spune bine când spune: “La ce să mai fac o nuntă dacă nu îmi cântă şi mie lăutarul la ureche sau nu plâng toţi din jur la celebra “Ia-ţi mireasă ziua bună”. La fel cum, nu poți concepe să nu ai cocarde și corsaje de nuntă de pe Floridelux.ro

image

E greu să găseşti în ziua de azi o formație de nunta care să fie de calitate. Cam la fel de greu precum este să găsești un inel de logodnă la preț extraordinar,care să reprezinte cât mai bine iubirea, sau goana după inelele de logodnă care să te cucerească pe loc.. Dar românul nu se mai uită la buzunare atunci când vine vorba de cei mai bun pentru nuntaşii săi. Cea mai bună dovadă la ceea ce spun acum sunt imaginile cu sute de bancnote care zboară înspre lăutari şi numărul impresionant de artişti dispuşi să presteze la nunţi.

Aş fi chiar curios să văd dacă o să apuc şi eu ziua aia în care o nuntă să fie atât de discretă încât să nu aibă nici măcar un lăutar prezent la ea.

One thought on “Flori de lux pentru o nuntă de lux”

  1. O persoană iresponsabilă este aceea care încă mai aşteaptă ca adevărata viaţă să înceapă. O astfel de persoană îşi foloseşte toate energiile creatoare pentru a-şi crea scuze pentru eşecurile sale, iar apoi cumpără bilete de loterie şi merge acasă ca să se uite la televizor. Dacă nu ai altceva mai bun de făcut de atât, decât să ți pierzi timpul fără folos, încearcă să câștigi niste bani postând pe net anunturi 1-2 ore/zi. Proiectul este recent și vizează intrarea pe piața internațională de e-book. Dotări personale: un PC și conexiune internet. Este necesară o instruire initială (12 lectii gratuite) fără nici un fel de cheltuieli. Pentru informații suplimentare, detalii și introducere în proiect contactați gabrielgeo15@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.