Finanteaza-ti visele cu credite avantajoase

Cred ca visele nu ar trebui sa aiba termen de comparatie. Nu cred ca exista "cel mai mare vis" sau "un vis mai mic". Daca ma intrebi pe mine, exista doar vise care asteapta sa devina realitate.

Oricine e dedicat dorintelor sale, nu se va opri pana cand nu le va vedea implinite. Daca implinirea lor depinde de bani, multi cauta sa completeze resursele proprii cu credite avantajoase. ING Personal este un credit care se potriveste unor astfel de planuri. Limita creditului este intre minimum 2.000 si maximum 90.000 de lei, asa ca sigur gasesti finantarea potrivita. Perioada de creditare e intre 1 si 5 ani.

image

Incepand cu luna ianuarie 2016 poti obtine o dobanda avantajoasa, intre 8,95% si 11,25%, fixa pe toata perioada de creditare. Obtii dobanda cea mai mica daca alegi sa iti incasezi salariul intr-un cont ING Bank si sa inchei si o asigurare, in conditiile bancii.

Venitul lunar net minim pentru a putea aplica pentru acest credit este de 750 de lei. Daca venitul tau e inregistrat la ANAF, nu mai trebuie sa prezinti adeverinta de venit sau cuponul de pensie si poti obtine pe loc acest credit (facand exceptie situatiile ce pot aparea independent de vointa bancii). In cazul in care nu sunt declarate la ANAF, va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale acestora..

De asemenea, trebuie sa fii cetatean roman si rezident in Romania. Varsta minima de aplicare este 18 ani, in timp ce varsta maxima este 64 de ani la barbati, 62 de ani la femei si 54 de ani la navigatori.

Daca esti mai econom din fire, cu ING Depozit beneficiezi de dobanzi la depozite avantajoase, fixe pe perioada constituirii depozitului.

Pentru un depozit in lei, dobanda are urmatoarele valori:

– scadenta la 1 luna: 0,4%

– scadenta la 3 luni: 0,9%

– scadenta la 1 an: 1,5%

Daca doresti un depozit in Euro, dobanda are urmatoarele valori:

– scadenta la 1 luna: 0,1%

– scadenta la 3 luni: 0,2%

– scadenta la 1 an: 0,4%

Cu gandul la urmatorul vis ce va deveni realitate, te incurajez si-ti sa iti urmezi dorintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *