Filmare de excepţie cu Brâncuşi lucrând la Coloana Infinitului

Pentru o astfel de filmare ar trebui toate televiziunile, de la OTV online până la Trinitas, să îşi oprească emisiile obişnuite şi să dea breaking news.

A-l vedea pe Brâncuşi lucrând la Coloana Infinitului, a vedea cum se naşte legenda, e un lucru la care puţini oameni au acces.

Bucuraţi-vă de aceste imagini minunate !

10 thoughts on “Filmare de excepţie cu Brâncuşi lucrând la Coloana Infinitului”

 1. Sti ca la vremea respectiva ROR a sustinut ca aceasta Coloana a Infinitului reprezinta o …incumetare ce , nu-i placuta lui Dumnezeu ? Stiai ca atunci cand Masa Tacerii a fost amplasata in Targu Jiu iar Constantin Brancusi aexplicat ca reprezinta ca idee … masa la care Isus si ucenicii au luat Cina cea de Taina un inalt reprezentant al Bisericii Romane a spus ca : ” o fi vreo masa a unui bistro de pe Champ Elysee, caci masa Cinei de Taina era …dreptunghiulara !” ?Nu cred ca pentru o astfel de filmare OTV sau Trinitas ar trebuii sa-si opreasca emisiunile si s-o dea ca Stire …” breaking new’s “.Pai realizezi cate injuraturi si-ar lua daca in locul Elodiei , a Ioanei Tufar sau a lui Guta ar apare …Constantin Brancusi ? Si asa Trinitas este urmarit { oare ?} doar de preoti daca se uita si aia la acest post …pai daca ar da asa ceva …l-ar desfiinta definitiv Patriarhia !

 2. Iancule …oricat ti s-arpare de ciudat dar…chiar nu-mi place sa iau BOR-ul la….Nu-mi place ipocrizia frate atata tot !Nu-mi place faptul ca o BISERICA indiferent ce fel de enoriasi reprezinta sau ce religie , este distrusa , este divizata , este facuta de rahat datorita slujbasilor ei { aici fireste ma refer la cei direct implicati } ce numai pe Dumnezeu nu-l slujesc si numai invataturile lui Cristos nu le propaga asupra lumii inconjuratoare .Pacat .Ajung iar la concluzia ca ” trebuie schimbati pastorii pentru ca turma sa nu se mai imprastie “. “Pastorii ” sau….” magarul ” din fruntea turmei .Nu mai tin minte dar pe vremea cand in fruntea ” turmei ” se afla Prea Fericitul Teoctist { desii nici cu ala nu m-a fost rusine } parca nu se petreceau atatea nemernicii in BOR cum se petrec azi .Pe timpul sau parca …se vorbea pe coridoarele Patriarhiei…inclusiv de gratuitate ,la slujbele de botez si de o injumatatire a costului la slujbele de inmormantare urmand sa creasca pretul slujbelor pentru cununii. Si parca nici popimea nu era atata de avara atat de ahtiata dupa castig desii… ” popa care sa aiba punga deschisa credinciosilor Dracu’ a vazut ?” Citatul este din Ion Creanga , ca-mi amintesc ca si ala a fost preot la un moment dat .Si apoi nu uita Iancule : ” Credinta ne apropie,religia ne desparte “. Religiile au despartit , au divizat oamenii de cand e lumea. Religia cu tot ceea ce cuprinde ea : preoti , ritualuri…si ce-o mai fi p’acolo !

  1. @marian sunt de acord ca exista si uscaturi in genul celor prezentate de tine. Doar ca as vrea sa nu mai generalizati atat..si sa vedeti si partea buna a ortodoxiei de la noi.caci exista.

 3. Uite , ca tot am citit si postarea lui Nevermind .Sti Iancule { te intreb in calitatea pe care ai recunoscut-o de parte a BOR } pentru care motiv noi ortodoxii romani n-am avut niciodata catedrale ? N-am considerat niciodata ca avem nevoie de catedrale ? Asta-i o intrebare de 1.000 de E sau de 1500 de parai cum iti cade mai bine !

 4. Iancule …astept cu nerabdare sa-mi prezinti si partea buna a ortodoxiei .Sunt perfect de acord ca printre preotii ortodoxi romani exista si preoti de exceptie …oameni ce s-au dedicat slujirii lui Dumnezeu insa, acestia sint extrem de putini , comparativ cu aceia , pe care cu atata eleganta ai numesti :” uscaturi “.

 5. @Ionut

  Dupa cum zicea si Marian, cam asta e problema. Atat a ortodoxiei romane cat mai ales a ta. Exista popi si preoti. Popi 95% si preoti 5% (am fost generos la al doilea procent). Popii formeaza sistemul numit bor si preotii sunt marginalizati in cadrul lui. Tu aperi SISTEMUL, nu ortodoxia. Tu si cei ca tine, dintre toata lumea, ar trebui sa luptati cu sistemul asta de rahat numit bor. Pentru a-l curata si schimba. Ce faceti voi? Aparati rahaturile care put grav.

  Si da, vajnic aparator al bor, procentele ne permit sa generalizam. Lupta sa le schimbi, nu sa le aperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *