Fiat lux, fiat veioza

Unul din lucrurile care au contribuit cu adevărat la evoluția lumii a fost reprezentat de nevoia permanentă de a găsi soluții și inovații pentru a face viața omului cât mai comodă. Și așa, spune tradiția, au apărut puturoșii.

Am descoperit că putem merge și cu ajutorul altora, nu doar pe picioarele noastre. A fost un prim pas. Apoi am descoperit că putem inventa mașinării care să fac tot ceea ce puteam face noi. Am zâmbit, am fost fericiți. A fost un nou pas.

Telecomanda de la televizor trebuie să fi fost cu adevărat un moment revoluționar. Poate mai puternic chiar și decât momentul când am înțeles cu toții că Pământul este rotund. Și s-a văzut asta cel mai bine în Familia Bundy, unde telecomanda era personajul central al vieții lui Peggy :)) )

image

Dar omul nu s-a oprit aici. A căutat să își facă viața și mai comodă. Doar atât cât să se poată plânge mai încolo de cât de sedentar a devenit, dând vina, bineînțeles, pe tehnologie. Practic, dacă ne gândim bine, noi ne-am creat singuri șansa unei Apocalipse, prin dependența tot mai mare pe care am căpătat-o pentru tehnologie. Apocalipsa noastră, atunci când nu vom mai putea accesa Facebook, da drumul la laptop, când vom pierde semnalul la smartphone și nu vom mai ști unde suntem, căci GPS-ul a căzut, va reprezenta, cel mai probabil, șansa oamenilor puri, liberi, de a reveni la normal.

Și totuși, o invenție m-a câștigat pentru totdeauna. Iar aceasta este veioza. Ce poate fi mai important decât să ai lumina lângă tine, la îndemână, gata să îți lumineze calea printr-un întuneric uneori înfricoșător.

Iar dacă alegerea ta de lampadare sau veioze se numește Atas.ro, atunci poți fi sigur că vei da o notă de eleganță camerei tale cu o veioză de la Atas ca să nu mai vorbim de lampadarele ce par din vechile povești cu regate și castele.

Produse de calitate, la prețuri foarte bune. Ce alte argumente ai mai avea nevoie ca să faci deja prima comandă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *