Femeile au o nouă pasiune: fotbalul și Islanda

E primul meu material scris pentru Perfectul Imperfect al Emmei Zeicescu și trebuie să recunosc că, deși scriu de atâta amar de vreme, voi, femeile frumoase, puternice, de poveste, care alcătuiți comunitatea de aici, îmi dați niște emoții incredibile :) Ca atare, am zis să începem să vorbim despre subiecte ceva mai ușoare la început.

Cum ar fi fotbalul. Și Campionatul European ce tocmai și-a stabilit finalistele, Franța și Portugalia, ce se vor întâlni în finala de duminică, 10 iulie. Vă mărturisesc de la început că m-am înșelat. Am crezut că această perioadă de o lună de zile cu fotbal peste tot ar fi putut să reprezinte un motiv de frustrare pentru voi, frumoasele doamne și domnișoare din viața noastră. Pe principiul: cum poate să fie atât de absorbit de 22 de nebuni care aleargă după o minge de fotbal, când mă are pe mine alături?

image

Nici vorbă de așa ceva. V-ați așezat lângă noi, ați deschis cutia de bere și ați trăit ca niște suportere adevărate meciurile echipei naționale, dar și ale celorlalte echipe de la Europene. Și trebuie să vă spun: habar u aveți cât sunteți de frumoase când vă bucurați la goluri, când încercați să huiduiți jucătorii care nu vă plac sau când, cum numai voi știți, ne puneți întrebarea esențială: „cât e scorul și cât mai e din meci?”.

Iar dacă este să tragem concluzia acestor zile fierbinți de iulie, aceea ar fi că v-ați descoperit o nouă pasiune, și o afișați cu voluptatea de care numai voi sunteți capabile, peste tot. Islanda e numele ei, iar toți acei jucători cu nume de „SSON„, salutul lor tribal atât de viril, frumusețea și devotamentul suporterilor lor v-au cucerit definitiv. La fel cum ne-au cucerit și pe noi.

Și da, aveți toate motivele să zâmbiți ștrengărește: fotbalul e frumos cu voi alături.

PS: De azi, ne vom citi destul de des și pe siteul www.emmazeicescu.ro. Acest articol este primul postat acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *