Fata vrea videochat

Rareori s-a întâmplat să vorbesc despre persoanele pe care le cunosc personal, aici, pe blog. Și cu atât mai mult să încerc să îi judec. De data aceasta o să o fac, asta pentru că, cine știe, poate fi o lecție de viață pentru cineva care intră pe aici și citește.

Prin 2013 a apărut în viața mea un personaj feminin. Și a rămas pe acolo vreme de ceva ani, mai exact până când a plecat în Anglia, în 2015, imediat în primăvară. Un singur mare lucru o caracteriza: dorința de bani, de a avea bani, de a face bani. Tot timpul nu făcea nimic altceva decât să se compare cu alte persoane, să se întrebe de ce alții au bani și ea nu.

image

Cu joburile așa și așa, nu rezista prea mult într-un loc, în schimb, inevitabil, de câte ori se împotmolea, avea o singură variantă: videochatul. Fata nu arăta rău deloc, dezinvoltă era, însă, de fiecare dată, și aici, se lovea de o barieră numai de ea știută: moralitatea creștină. Deci, cum ar veni, frate, ți-ar fi arătat vrăbiuța, dar numai după ce făcea o vizită pe la Arsenie Boca. Și uite așa, nici pe aici nu a reușit prea multe, deși zilnic visa numai la mii de euro pe lună, făcuți doar din ațâțarea dorinței bărbaților.

De ce vă povestesc despre ea? Pentru că făcea aceeași greșeală pe care multă lume o face. Confundă ideea de videochat numai cu sexualitate, vulgaritate, pornografie. Ori nu e chiar așa. Nu peste tot dăm de siteuri gen chaturbate sau așa.

Ce pot spune, păcat că domnișoara nu mai e prin țară, să fi aflat și ea de consultanță videochat de acasă și poate în sfârșit și-ar fi văzut visul cu ochii. Așa, a ajuns prin Anglia, printre străini.

One thought on “Fata vrea videochat”

  1. Credca fiecare persoana aredrepul sa-si aleaga cum sa-si traiasca propria viata, fie ca alege videochatul sau altceva pentru a avea ce isi doreste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.