Familia satanist-homosexuala Placinta

Se iau urmatoarele imagini:

[imagebrowser id=7]

Dupa care se iau urmatoarele declaratii ale Sorinei Placinta:

“Andrei Plăcintă nu este beizadeaua pe care încearcă să o prezinte oameni care nu-l cunosc, Andrei Plăcintă nu conduce maşini de lux, nu agaţă fete celebre în cluburi şi nu risipeşte mii de euro într-o singură seară. Andrei Plăcintă e un tânăr că toţi tinerii care se răzvrătesc prosteşte câteodată, iar de cele mai multe ori discută cu prietenii lui cărţile pe care le citeşte, muzică pe care o ascultă şi problemele pe care le au”

“Sunt acuzată că nu am ştiut să-mi cresc fiul. Numai cine nu a trecut prin experienţa de părinte de adolescent poate emite cu asemenea uşurinţă o asemenea acuza. Da, am lucrat mulţi ani de dimineaţă până seară, dar câţi părinţi din ziua de astăzi nu o fac? Da, mi-am dăruit mult timp partidului şi misiunilor pe care echipa mea mi le-a încredinţat, ca senator şi ca ministru. Ar însemna ca oamenilor politici să nu le fie permis să fie părinţi. Nu mi-am neglijat copilul. Am avut grijă de el cum am ştiut mai bine şi relaţia dintre noi este una foarte apropiată.  Nu cred însă că despre asta vor să discutăm cei care aruncă cu noroi în fiul meu ca să mă murdărească pe mine. De aceea, pentru ei am un singur mesaj: nu veţi reuşi să deturnaţi atenţia de la gunoiul din propria ogradă, pe care încercaţi să-l aruncaţi în casele celorlalţi români.”

„Numele meu este Sorina Plăcintă, sunt femeie şi mamă, sunt senator PD-L de Vrancea şi nu mi-e ruşine nici de faptele mele, nici de fiul meu. Vouă însă ar trebui să vă fie ruşine!”

Nu simtiti nevoia sa ii urati ceva de bine acestei nerusinate?

7 thoughts on “Familia satanist-homosexuala Placinta”

 1. Spune tu ca in adolescenta n-ai facut chestii nasoale. E usor sa arunci cu pietre. Daca ti-as arata fotografii in care apar din perioada adolescentei, fara sa specific persoana si evolutia ei ulterioara, ai spune ca-s un scelerat care o sa infunde puscaria inainte de 30 de ani. Cu toate astea am facut o scoala, o facultate pe vremea cind inca se mai facea ceva prin scoli si am reusit prin ce si cum am facut ulterior sa-mi asigur un trai bun, suflet impacat si somn linistit cu capul pe propria perna.

  Pozele unui adolescent nu inseamna nimic. Daca o sa continue asa si peste vreo 10 ani atunci da, e discutabil.

  Si ca sa elimin o pdibila intrare in polemici de ordin politic, nu stiu cine e madame Placinta, nu-mi pasa si mi-e sila – fara exceptie – de orice personaj si partid politic din tara asta + sindicate + diverse aglomerari ideologice

 2. A, inca ceva: in Romania nu exista satanisti reali. Exista pustime care mimeaza satanismul din dorinta de a iesi in evidenta. COS nu are afilieri in .ro

 3. @Daniil: in primul rand vreau sa iti multumesc. Te regasesc mereu printre comentatorii si criticii mei de pe acest blog:) si asta ma bucura. ma ajuta sa cresc. Legat de subiectul placinta: nu spune nimeni ca in decursul tineretii noastre zbuciumate nu am facut si noi lucruri pe care le consideram excentrice…dar exista o limita..pe mine ma deranjeaza tupeul acestei individe parvenite, ajunsa in politica la fel ca si prietena ei Udrea, care in loc sa recunoasca ca fiul ei a gresit vine si ne da noua lectii de morala…

 4. @Ionut: de citit citesc des, de comentat comentez doar cind simt ca am ceva de spus, nu prea imi vorbesc degetele fara cap :)

  E greu de definit o limita. Eu am facut chestii care frizeaza usor penalul (fara sa cada in penal insa) si altele din care am supravietyuit probabil numai pentru ca-i a dracu’ pielea pe mine si nu piere saminta rea. In pielea tinerilor de acum mi-e greu sa ma pun pentru ca sint in mod evident alte vremuri. Daca fiu-meu ar fi avut 18-20 de ani poate era mai usor, ca incerc sa “cresc” inca o data impreuna cu el ca sa le pot intelege generatia. Ce pot sa-ti spun ca sint nu altfel decit noi, ci pur si simpu alta specie. Daca ai copii probabil ai observat asta, daca nu ai si vei avea o sa vezi cu siguranta.

  Cred ca din declaratia citata de tine cea mai reprezentativa parte e “Am avut grijă de el cum am ştiut mai bine”. Posibil sa nu minta. Ca-si apara copilul e normal, orice parinte ar face-o, exceptie facind aia cu comportament de cuc. Tupeul tine de caracter. Ala ma dezgusta indiferent din partea cui vine.

  Partea nasoala in toata povestea asta e alta. Ca se fac valuri in jurul pozelor unui adolescent care are ca toti adolescentii momente de ratacire; nu e singurul, dar pentru ca muma-sa e in partidul la guvernare tipa ziarele de el. Si blogurile. Urmarea poate fi trista pentru el si poate ajunge sa plateasca penal pentru ca s-a dat mare. Si-atunci intreb asa: daca ai citi poimiine de exemplu, ca a intrat in puscarie pentru profanare, cum spun aia in cancan (desi nu e profanare iar troita nu e monument) si ai sti ca din infierarea care a dus la asta faci parte si tu, ai mai dormi impacat?

 5. Ar fi bine sa vorbiti cand stiti exact care sunt datele problemei. Asta e mentalitatea de doi bani a noastra, a Romanilor. Daca apelati la mizerii politice folosindu-va de acest caz inseamna ca nu mai are nici un rost sa speram la nimic! Ozzy Buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *