Schimbăm sau reparăm? Vă recomand un cabinet pentru reparațiile ochelarilor de vedere/soare

Exista o vreme când preferăm cu toții să reparăm, pentru că o nouă achiziție era mai greu de realizat. Acum însă, există și variante de achiziție imediată, însă reparația nu iese din discuție. Cel puțin când vorbim despre reparațiile ochelarilor de vedere sau de soare, intervenții minore pot fi efectuate pe loc. Aflați în rândurile ce urmează unde!

La EXPERTOPTIC puteți solicita servicii de reparații

Căutați un cabinet pentru reparatii ochelari? La EXPERTOPTIC veți găsi astfel de servicii. Este simplu și rapid, reparațiile pot fi efectuate pe loc. Este evident că aici se pune accent pe promptitudine, înțelegându-se că aceste accesorii sunt de mare importanță. Din momentul în care deveniți purtători de ochelari, se schimbă implicit rutina zilnică, iar aceste accesorii devin parte din viața dumneavoastră. Ori când se impune reparația, nu este timp de pierdut. De aceea, este de apreciat că reparațiile pot fi efectuate rapid.

Pentru astfel de servicii nu este necesară programarea. În oricare din locațiile EXPERTOPTIC, cu pagina oficială expertoptic.ro, puteți solicita reparații.

Schimbăm sau reparăm?

Dacă este vorba de un șurub sau de un braț, înlocuiri și mici reparații de acest tip amână nevoia de a schimba ochelarii de vedere. Asta dacă nu vă răzgândiți și veți dori ceva nou doar pentru că, din punct de vedere al stilului, doriți altceva. Însă, dacă lentilele sunt zgâriate, ramele rupte, sparte, ar fi bine de luat în considerare înlocuirea. În acest sens, tot în magazinele de optică medicală EXPERTOPTIC pot fi aleși noii ochelari de vedere sau de soare.

Important de precizat este, de asemenea, că aici puteți face și o reverificare a dioptriilor. Astfel, indiferent cât timp a trecut de la ultima verificare a vederii, înainte de a comanda noii ochelari, veți ține cont de valoarea dioptriilor la acel moment. Consultul optometric este gratuit și de această dată ar fi de preferat să vă programați. Puteți face acest lucru destul de simplu și de rapid, online sau telefonic.

Ce puteți face pentru a amâna momentul unei noi achiziții?

De cele mai multe ori, rezumăm totul la partea financiară. Așadar, dacă din motive ce țin de bugetul disponibil veți dori să amânați momentul unei noi achiziții, țineți cont că îngrijirea ochelarilor de vedere va face diferența. Unele accidente se întâmplă și pentru că ramele nu vă sunt potrivite sau confortabile. Prin urmare, cad, frecvența accidentelor de genul fiind mai mare.

Accesorii precum șervețele speciale, soluții sau tocul pentru ochelari ar trebui să le aveți mereu la îndemână. Chiar dacă pare banal spus, acestea pot face la un moment dat diferența. Veți păstra foarte bine calitatea ochelarilor și dacă veți evita purtarea lor neglijentă – în păr, pe cap sau puși în buzunar, spre exemplu.

Despre cum să îngrijiți corect ochelarii de vedere puteți primi indicații și de la consilierii EXPERTOPTIC. Va merita să treceți pragul acestor magazine de optică medicală.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *