Exista vreun motiv pentru care nu ai achizitiona un buchet de lalele?

Un buchet de lalele exprima tot ce poate spune mai frumos un buchet de flori. O lalea exprima afectiunea in cel mai pur mod posibil, pentru ca este in acelasi timp extraordinara si fragila, colorata si totusi rapida in ofilire. Intr-adevar, pentru a oferi in dar un buchet de lalele trebuie sa stim exact ce exprimam prin acestea, iar varietatea din care putem alege este foarte mare. In afara de marime si de stadiul de evolutie, adica boboc sau lalea inflorita, exista o multitudine de culori, printre care se numara albul, galbenul, movul, portocaliul, rosul si rozul, toate perfecte pentru un gest cu adevarat inmiresmat. Cu toate acestea este destul de greu sa gasesti un buchet de lalele cu adevarat proaspat si frumos, iar in florariile fizice cu greu se gasesc astfel de flori de primavara intr-un stadiu excelent. De aceea, solutia unei florarii online este mereu la indemana ta, oricand vei dori sa faci in dar un buchet inmiresmat si colorat de lalele, florile favorite ale primaverii.

Ce sentimente poti exprima printr-un buchet de lalele?

Nu putini sunt cei care se incurca in momentul in care trebuie sa aleaga culoarea florilor pe care le achizitioneaza, de teama sa nu transmita un mesaj gresit. Din acest motiv, este mult mai simplu pentru oricine sa se informeze intai, sau sa apeleze la o florarie online de unde sa afle simbolistica cromatica a acestor multicolorate plante. Iata ce poti exprima printr-un minunat buchet de lalele:

  • Eleganta, ideal pentru oferirea unui buchet de lalele sefei sau unei femei pe care o respecti foarte mult
  • buchete de lalele
  • Pasiune, special pentru oferirea acestui buchet persoanei iubite sau sotiei
  • Inocenta, in cazul oferirii unui buchet de lalele care exprima candoare prin fiecare petala
  • Feminitate, un buchet special de lalele prin care sa celebrezi frumusetea feminina
  • Afectiune, fara sa fie neaparat legata de erotism sau pasiune, un buchet de lalele prin care iti poti exprima aprecierea fata de o persoana care iti este draga

Acum poti alege fara gres culoarea ideala pentru buchetul de lalele pe care vrei sa il faci cadou. Dupa cum se poate observa, aceste flori sunt foarte versatile si pot fi daruite in orice moment si pentru orice tip de celebrare.

Alege floraria online cu buchetele de lalele care iti surad!

Daca ai gasit cromatica perfecta, nu mai trebuie decat sa gasesti si floraria ideala din care sa cumperi buchetul de la lalele pe care ti-l doresti atat de mult. Solutia cea mai eleganta vine de la floraria online Orasul Florilor, care iti pune la dispozitie numeroase tipuri de buchete de lalele, unele cu un numar impresionat de fire, in cazul in care doriti sa impresionati pe cineva cu adevarat. Orasul Florilor este floraria online in care maestrii florari pregatesc cu multa creativitate si ingenuozitate buchete de lalele pentru cei care adora sa le ofere in orice moment al primaverii, persoanelor care le sunt cele mai dragi si le respecta cel mai mult in aceasta lume.

buchete de lalele 2

3 thoughts on “Exista vreun motiv pentru care nu ai achizitiona un buchet de lalele?”

  1. Pai…unul dintre motive , ar fi acela ca , fiecare buchet dintre cele prezentate d e mataluta te costa minim 80-90 de lei ! Ala de sus cel putin….te duce peste suta sa fi sigur ! Cu banii astia o poti duce pe demoazela la o Cola si-un kebab si…te scoate mai ieftin…iti raman si ceva gologani prin portofel….poate pentru taxi 8) ! Daca duci sotiei asa ceva si nu poti justifica gologanii…este un motiv foarte serios pentru cel putin trei zile d e scandal .In general femeile de azi { cu exceptia mamelor fireste } au adoptat ” sloganul ” anilor ’90 lansat d e Mihaela Radulescu : “- Ce sa fac cu florile tale ? Adu-mi un …inel cu diamant , adu-mi ceva…cu adevarat valoros , daca vrei….. ” ! 8) Intrebare Iancule : cat iti dau aia din Cosbuc pentru reclama asta ? Iti ajunge de-un sejur in…Dubai ca, se poarta ? Pana si madamme Gorghiu a fost pe-acolo . 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *