Exclusiv: noua grila de programe realitatea tv

O știre șoc făcea înconjurul internetului ieri: audiențele tv din luna mai confirmau că Realitatea TV a avut o scădere drastică, fiind depășită pe timpul serii chiar și de canalul TV Disney ce strânge în fața televizorului 50.000 de persoane, spre deosebire de Realitatea, cu doar 44.000.

firma

Aflând acestea, acționariatul Realitatea, avândul vârf de lance pe Cosmin Gusă, a decis schimbarea radicală a grilei de programe, înlocuind actualele personaje de desene animate, gen Denise ”Holocaust” Rifai, Mariana ”cu mâinile curate” Mititelu și lista poate continua, cu desene animate ce pot aduce audiențe mai mari.

Iată noua grilă Realitatea, ce intră în vigoare de azi:

 

Ora 07 – 10: Matinal cu Duffy Duck, Porky Pig și prietenii.

Ora 10 – 11:  Jurnalul de știri al dimineții prezentat de Minnie.

Ora 11 – 13: Cu coada ridicată, emisiune ce își dorește să aducă în fața publicului cât de ușor pot fi mituite animalele de companie.

Ora 13 – 14: Jurnalul de Știri al prânzului, prezentat de Pluto.

Ora 14 – 15: Animale și fapte. Culmea, rămân prezentatori Zeiceasca și Marincea.

Ora 15 – 16: episoade noi din Bugs Bunny și ale lui aventuri.

Ora 16 – 18: Ferma Animalelor, emisiune dezbatere de la Grădina Zoologică din București.

Ora 18 – 19: Jurnalul de seară, prezentat de Popeye.

 

Pentru perioada de prime time, Realitatea aduce artileria grea a desenelor animate, pe campionii campionilor, cei care de zeci de ani câștigă orice bătălie de audiență. Da, despre Tom și Jerry vorbesc.

Pe surse, cică există și varianta transformării Realitatea TV în canal porno, se discută să se vadă cine vor fi personajele principale ale canalului.

2 thoughts on “Exclusiv: noua grila de programe realitatea tv”

  1. Emma Zaicescu…chiar imi place de tipa ! Rares Bogdan…il vede probabil Dumnezeu pe ála care spune ca tipul n-are audienta dar…Lavinia Sandru trebuia sa plece din secunda doi in care alde Valcov a fost saltat ! Insa Cosmin Guse nu uita c-au fost fondatorii aceluiasi “partid ” , care s-a aliat in final cu…dracu stie cine deoarece la cati membri aveau….. Nu cred oricum in sondaje de orice fel deoarece stiu si copii d e cor ai Mitropoliei ca acestea spun ceea ce doreste cel ce le-a comandat sa auda . Aici este vorba fireste despre….trustul Intact 8) ! Chiar credea cineva ca alde Voiculescu&com va sta d e lemn Tanasa la Vacaresti ?

    1. @Marian Audientele, cifrele de audienta pe care mi-am bazat eu articolul sunt de la paginademedia.ro, un dusman al lui Gadea si Badea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *