EXCLUSIV: John Cena vine la Bucureşti !!!!

Sincer, acum câţiva ani, când am început să mă mai uit la showurile RAW şi SMACK DOWN transmise de sport.ro nu mi-aş fi imaginat aşa ceva. Şi totusi, iată ştirea:

– siteul oficial al wwe anunţă că pe 21 aprilie, începând cu orele 20.30, la Romexpo, vom avea parte de cel mai tare show de wresling din istorie, aici la Bucureşti.

Intitulat Wrestlemania Revenge, showul îi aduce la Bucureşti pe: John Cena, Randy Orton, CM Punk, Sheamus şi sexoasa Melina.

Cel mai scump bilet costă 420 RON iar cel mai ieftin 120 ron.

Cum ştirea este în exclusivitate, v-aş fi recunoscător dacă menţionaţi sursa ei.

 

1211777534_f

17 thoughts on “EXCLUSIV: John Cena vine la Bucureşti !!!!”

  1. deabia astept sa merg sami vad fratele =)) pe jonh cena sa vb cu el si sa vad cum mai e pe acolo si daca sa antrenat pentru a veni in bucuresti deabia astept sal vad ura ura ura ura ura ura

  2. oricum cena este cel mai tare i bate pe toti si dabia asstept sal vad mai ales si pe diva de melina ca si ia e buna la wrestilng si la alceva ma e buna dar nu conteaza oricum ma duc si stau si aproape de piata romexpo asa ca pot daca vreau sa intru pe gratis pentru ca mama i cunoaste paia de acolo din piata care ajuta la organizarea acesteia
    paaaaaaaaaaa

  3. mah mi-am convins parintii sa ma duca odata sa-mi vad starul la bucuresti am banii am tot sper ca am sa-i prind sapca:)) :finger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *