Eu și aerele….

Sau mai bine zis, eu și aerul condiționat :)) ) deși știu că multe lume s-ar fi așteptat la un alt subiect. Dar zău dacă sunt eu o persoană care își dă aere. Sau cel puțin acesta este crezul meu :)

Revenind la subiect, unul din motivele pentru care venirea toamnei și a a iernii mă fac atât de fericit este reprezentat de faptul că în aceste anotimpuri pot respira ușurat. Fără a avea nevoie de aparate care să mă ajute în această direcție. Pentru că nimic nu este mai frumos ca aerul unei toamne târzii, îmbibat de aroma unei ploi reci și a vinului ce își desăvârșește savoarea. Sau bucuria primilor fulgi de nea, pe care încă îi mai aștept ca în copilărie.

Sau aerul acela înghețat de iarnă proaspăt ninsă, care îți curăță și sufletul de orice urmă de praf. Pentru cei care trăiți în București, știți cât de greu este să supraviețuiești unei veri caniculare. Orașul se umple de cele mai odioase mirosuri, de la oameni pentru care dușul și săpunul sunt cei mai mari dușmani, până la mirosul de urni ce împânzește fiecare cartier, de parcă și-ar fi marcat toți blocurile. Dacă vrei să trăiești viața la extrem, nu trebuie decât să alegi să mergi cu RATB-ul plin de lume și eventual pe o temperatură de 40 de grade la umbră. Și atunci vei fi sigur un ultimate survivor :D

aer_conditionat3

Cât despre aerul condiționat, este plin internetul de opinii, mai mult sau mai puțin avizate, pro și contra utilizării lui. Ca unul care își petrece foarte mult timp prin clădiri de birouri dotate cu astfel de aparate, pot să vă spun că nu de puține ori mă întoarcem acasă cu niște dureri de cap incredibile. Și că, în parte, tot ceea ce se spune despre impuritățile pe care acest aer le aduce cu sine, nu sunt chiar de lepădat.

Tocmai de aceea este importantă un service aer conditionat performant și de calitate. Care să îți curețe filtrele cât mai des, care să îți ofere calitatea și performanța așteptată de la aparatul tău. Îți asiguri astfel sănătatea ta și a celor dragi. În fapt, aici este o mare problemă, faptul că de cele mai multe ori noi, atunci cînd facem o achiziție pentru casa noastră, de cele mai multe ori optăm pentru raportul preț – portofelul nostru și nu ne uităm la aspecte mult mai importante.

Ca să mă întorc un pic la cum a început acest articol, trebuie să recunosc că, fiind un om născut iarna, nici nu prea aveam cum să prefer căldura soarelui ninsorii abundente :) Dovadă și faptul că finalul fiecărei veri mă prinde la fel de alb ca la începutul ei.

Fiecare anotimp are frumusețea sa. Și chiar dacă vremea și vremurile par a nu ne mai lăsa să ne bucurăm de fiecare în parte, putem totuși să trăim bucuria renașterii naturii primăvara, albastrum sublim al mării vara, melancolia parcurilor transformate în adevărate morminte ale frunzelor sau măreția muntelui nins. Trebuie doar să continuăm să ne iubim și să ne respectăm natura și măreția ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *