Erata CCR

Zilele acestea suntem cu toții martorii unui spectacol care, cel puțin pe mine, mă înfurie peste măsură. Vedem cum, de la președintele CCR, Augustin Zegrean și până la ultimul membru al onorabilei Curți, vin și dau cu subsemnatul, în calitate de martori, pentru a explica un pic cum au stat lucrurile în cazul faimoasei erate din 2012, cea care practic a călcat în picioare voința populară și care avea să îl repună în funcție pe Traian Băsescu.

Să ne reamintim un pic ce conținea această erată:

 

”De asemenea, la pagina 10, coloana 2, după paragraful 2, se va introduce un nou paragraf: ”În speță, sunt aplicabile dispozițiile legale ale art 2(alin 1, litera c) din Legea nr 370/2004 pentru alegerea Președintelui României și ale art. 17 din Legea nr 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului”

Practic, prin introducerea mențiunii de mai sus, se stabilea că în calcului cvorumului pentru referendum urmau să intre și românii de peste hotare, făcând astfel ca să nu mai fie atins acel cvorum de 50%+1 și astfel ca Băsescu să rămână președinte al României.

Bănuiesc că nu a uitat nimeni nici modul în care s-au reunit pe ascuns doar 6 dintre judecătorii CCR și au semnat această erată, fără a-i fi înștiințat și pe ceilalți membri.

Acum, oare cu ce ne mai ajută această judecare? Ce mai câștigăm, în condițiile în care Băsescu a rămas președinte?

Ar fi doar o victorie a Antenei 3 și cam atât.

fax_adresa_eroare_CCR

One thought on “Erata CCR”

  1. Culmea este ca, exista inca tipi care inca considera ca , atunci in 2012 a fost vorba de-o lovitura d e stat 8) , fireste nu si eu si banuiesc ca inclusiv mataluta Iancule . Deci conform Scripturii : ” Unde se-aduna doi sau chiar trei { al adaug si pe Gadea Mihai , fostul pastor adventist aici 8) } in NUMELE MEU , acolo sant si EU ” . Evident aici , EU a fost Uniunea Europeana Iancule si fireste ” altii ” 8) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *