Epoca 2.0 a lui “forez puţuri”

Sau, ca să ne şi amuzăm un pic, a lui “forez puţe”, faimosul anunţ lipit acum câţiva ani prin sectorul 2 din Bucureşti, care a făcut adevărată istorie şi care le-a făcut pe tinerele din acea vreme să se întrebe dacă nu cumva şi-au ratat meseria :)

Acum, dacă stăm să ne gândim bine, nu cred că este om care să nu fi văzut măcar o dată în viaţa lui aceste celebre anunţuri. Nu aş putea să spun şi cât de eficiente sunt ele, dar reprezintă, aici nu am nici cel mai mic dubiu, cea mai viralizată campanie de marketing din România anilor noştri. Orice stâlp de iluminat, orice panou, orice copac din orice colţ al aceste ţări a trăit, la vremea lui, momentul magic al lui “forez puţuri”.

Dar, dincolo de zâmbetul pe care ni-l stârneşte aceste anunţ el vorbeşte despre un business. Şi unul care rezistă bine în România şi care, atâta timp cât vom avea nevoie de apă, va prospera.

Era normal ca şi acest domeniu să fie cuprins de febra onlineului, să se bucure de toate avantajele pe care internetul le oferă. Cauţi să faci foraje puţuri în Bucureşti? E simplu: intri pe site şi găseşti care sunt operatorii autorizaţi pentru a efectua aceste operaţiuni. Iar acest lucru nu este doar pentru Bucureşti, portalul euforaje.ro acoperind practic întreaga ţară cu aceste informaţii.

Pentru că, trebuie să o spunem cât se poate de direct, este important să ai parte de o profesionalizare a acestei activităţi, avem atâtea exemple triste în trecut, când o astfel de operaţiune, făcută nu de profesionişti şi nu în cele mai sigure condiţii, au dus la adevărate tragedii, soldate şi cu morţi.

Acum, aştept cu nerăbdare să vină momentul când elita onlineului românesc va sesiza oaza de profit pe care o va aduce mutarea acestei profesii istorice în online şi să apară cât mai multe campanii, gen: “spune-ne de ce iubeşti apa şi îţi forăm un puţ în faţa blocului” sau “cum am început eu să iubesc apa şi să forez după ea”

Pentru că, nu e aşa, suntem, atât noi, cât şi frumoasa planetă pe care o populăm, 80% apă şi în rest inspiraţie de bloggeri.

puturi

13 thoughts on “Epoca 2.0 a lui “forez puţuri””

 1. Baga si tu un P pe acolo, ca miroase a piscoturi :D Chiar… esti bun vanzator daca i-ai convins pe unii sa faca reclama pe un blog cu trafic subunitar =)) )))))))))))

  1. @nevermind subunitar, ah? iti pun oricand la dispozitie date de trafic ale acestui blog atat de subunitar, dar totusi atat de comentat :P :))

 2. @ Ionut

  Ce subtil si crestineste ai trecut peste partea cu P :)) )))))

  Cred ca esti constient ca habar n-am si I don’t give a fuck de traficul tau sau al altora ;)

  Revenind… daca P nu e de la piscoturi sau publicitate… o fi de la ula? :D

 3. @ Ionut

  Profan, miserupist sau altele…. nu pun botu’ la vrajeala ieftina cu tag-urile. Ala e un fine print care sa te faca pe tine sa te simti bine. Ai uitat ca diferenta intre noi e ca tu crezi in daniel si eu mai degraba in Vader? Ca amandoi se imbraca in negru dar numai unul are pornirea interioara de a baga si aur la vedere, precum o curva :D

  Sa mai zic ca daca-ti urmez logica si remarc la o a doua vedere ca le-ai postat in d’ale mele personale in loc de o sectiune “publicitate”, as putea sa zic ca sunt doar 2 optiuni? 1. Ceea ce am zis mai sus, amplificat de o ascundere crestineasca a gunoiului sub pres prin scuza tags. 2. Ai intalnire la drum de seara cu daniel si de aia forarea era la personale. Puteai sa spui de la inceput =)) )))))))))

 4. Mie mi se pare ok raportul calitate pret, am gasit oferte de foraje puturi apa la preturi intre la 200 lei pana la 90 euro fara tva pentru metrul liniar sapat. Pretul am inteles ca variaza in funtie de diametru, debit si materialele folosite. Am primit si transport de la depozit pana la santier a materialelor gratuit. Voi ce parere aveti ?

 5. Da asa este pretul de 90 euro plus tva practic este pentru lucrari de foraje de mare adancime si mi se pare normal avand in vedere utilajele cu care se foreaza. De asemena se gasesc si firme de foraj ce iti fac un puct cu 200 lei pe metru liniar insa aceste aforeaza in general cu tehnologie usoara si pana in 60 de metrii adancime.

 6. Buna articol, mult succes la scris, pe canicula acesta, ma gandesc sa fac un put sa obttin apa rece de baut si de udat gradina si umplut piscina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *