Eficienţa raftului metalic

Spaţiile de depozitare prevăzute cu rafturi metalice sunt mult mai elegante şi mai securizate decât cele din lemn. Ele economisesc spaţiul şi pot fi curăţate în profunzime cu soluţii dezinfectante.
Raftul metalic second hand, la fel de aspectuos şi funcţional, cum este cel nou, costă mult mai puţin, iar distribuitorii serioşi asigura şi lucrările de proiectare şi montare profesională a acestuia. Înainte de a decide achiziţionarea acestui produs este bine de ştiut la ce foloseşte un raft metalic şi cum se clasifică acesta:

1) rafturi metalice second hand de tip drive-în utilizabile în spaţiile mari de depozitare asigura accesul la produse de pe partea dorită.
2) rafturi metalice second hand de tip can tilever adaptabile depozitării materialelor de construcţie cu formă lungă sau neregulată.
3) Un sistem de rafturi tip Mezzanine care maximizează spaţiul şi măreşte productivitatea. Acest sistem dublează sau triplează spaţiul de depozitare, iar dacă este de tip independent poate fi relocabil. Acesta este cel mai eficient tip de rafturi fiindcă extinde vertical spaţiul de depozitare şi poate fi plasat la locul unde se desfăşoară procesul productiv, în plus suportă greutăţi foarte mari, 600 kg/mp, 1000 kg/mp pentru produse cu greutăţi mari şi pentru birouri 500 kg/mp.
4) Rafturi personalizate care se fac la comandă şi ţin cont de dorinţele clientului.

Rafturile metalice sunt eficiente în gospodării, spaţii comerciale, depozite şi hale fiindcă nu necesită o întreţinere costisitoare şi susţin o greutate mare. În plus, în momentul încetării activităţii, raftul metalic poate fi refolosit sau vândut, iar banii investiţi în el nu se pierd niciodată. Şi ecologiştii sunt interesaţi în promovarea acestor spaţii de depozitare fiindcă mediul nu mai este ameninţat de tăierile masive de păduri.
În concluzie, rafturile metalice susţin afacerile tale de tip producţie sau comercial şi nu trebuie să eziţi în alegerea produselor de tip second hand care sunt mult mai ieftine!

One thought on “Eficienţa raftului metalic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.