Early booking de Crăciun, fă-ți cadou sărbători de vis

Da, suntem iarăși în acea perioadă a anului în care, conform unor cutume vechi de secole, toți cei dragi din viața noastră trebuiesc răsfățați cum poate nu au fost  pe tot parcursul anului ce s-a scurs. Nu sunt adeptul sărbătorilor de import. Nu sunt adeptul idee că ai nevoie de o zi anume pentru a-i oferi un cadou celei care îți este alături sau celei pe care dorești să o cucerești.

Dacă ești totuși în această situație, probabil că singura ta soluție va fi și ca alții să vină și să îți ofere câteva idei de cadouri. Sau, ca să facem o glumă, dacă ți le și cumpără, atunci chiar că ar fi de vis. Și fără bătăi de cap, și gratis dar mai ales și cu iubita ta simțindu-se fericită.

Dacă tot suntem la momentul în care dezbatem această temă, trebuie să recunosc cu mâna pe inimă că un popor mai lipsit de imaginație ca noi nu cred că există. Mâna sus pentru cine cadoul de sărbători, indiferent care ar fi acestea, a constat doar într-un buchet de flori și eventual și niște ciocolată ! Sau cine, din comoditate, a preferat să îi dea iubitei cardul sau niște bani cash, pe principiul ”du-te și cumpără-ți tu ce știi că îți place”.

image

Sau, și aici sunt sigur că ne încadrăm cam toți, nu au decis că singurul cadou veritabil este o masă luată în oraș, eveniment ce se va repeta cel mai probabil și cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Și asta în condițiile în care suntem părtași ai unei lumi care ne oferă mii și mii de opțiuni prin care am putea cu adevărat să le răsfățăm și să le alintăm pe cele pe care le iubim. Iar una din variantele pe care eu le consider foarte atractive ca și cadou este acea de a unei excursii, de un weekend sau câteva zile, prin care să ieși din rutina zilnică și să te poți bucura de câteva clipe frumoase, departe de lume. Și uite așa, dacă dai o mică căutare pe net, să zicem oferte early booking Grecia și găsești o fertă care îți face cu ochiul, nu cred că vei avea nici cea mai mică problemă în a face o rezervare din timp.  Nici Turcia nu este de lepădat în perioada sărbătorilor de iarnă, dovadă prețurile pentru early booking Turcia, care nu au practic nicio concurență.

Sau, dacă nu vrei Bulgaria, oricând te așteaptă cu brațele deschise alte țări, prin același regim de early booking, astfel că poți fi sigur că iubita ta, soția ta, femeia specială din viața ta abia va aștepta să vă bucurați împreună de o vacanță binemeritată.

Iar dacă mai adăugăm aici și faptul că sunt operatori vă oferă și vacanțe în rate, fără taxe sau dobânzi,, sau că sunt deja parte activă a mediului online prin aplicații gratuite pentru toate tipurile de telefoane smartphone, aplicații care vă vor aduce imediat cele mai noi oferte, fie last minute, fie speciale. Sau că oferă carduri de fidelitate și consiliere în alegerea vacanței potrivite, eu cred că toate aceste argumente nu vor face decât să vă convingă și mai mult de oportunitatea unui astfel de cadou, o adevărată dovadă de iubire.

Pentru că tot suntem în luna cadourilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *