E extra simplu să faci rost de bani!

Ai nevoie de un credit până la salariu şi nu ştii la cine să apelezi? Ce ai zice de o instituţie financiară nebancară? Instituţiile financiare nebancare acordă credite simplu şi rapid. Poţi beneficia de un împrumut fără garanţii, de un împrumut urgent până la salariu, dacă apelezi la un credit până la salariu.
Sunt situaţii în care vrem sume mari de bani, sume care sunt acordate în general de bănci. Însă, mare atenţie cu băncile, deoarece nu e totul atât de simplu precum pare. Dacă suma de bani pe care o vrei nu e foarte mare, poţi solicită un împrumut rapid. Dacă eşti pentru prima dată client , poţi solicită un împrumut online  de maxim 500 lei. Dacă nu eşti la primul împrumut, suma maximă este de 2000 lei.

image
Dacă însă ai nevoie de un credit mult mai mare, trebuie să apelezi la o banca. Cu banca însă e mai greu, fapt pentru care trebuie să ai clar în vedere o serie de aspecte. Răspunde-ţi la următoarele întrebări:

Îţi permiţi să plăteşti rată lunară?

Când faci o rată la banca, ia în calcul absolut toate cheltuielile dintr-o luna de zile. Astfel poţi să vezi dacă îţi permiţi sau nu să plăteşti rată. Nu poţi face o rată la maşină şi să nu ai apoi ce mânca şi cu ce să-ţi plăteşti cheltuielile. Totul trebuie gândit foarte bine astfel încât să nu intri într-o perioada foarte dificilă.
• Am ales cea mai bună banca pentru creditul pe care îl vreau?
Atunci când vrei un credit bancar, nu te opri la prima banca. Mergi la toate băncile pe care le ştii şi vezi ce e mai avantajos pentru ţine şi familia ta. Condiţiile de acordare a creditelor, dobânzile, taxele, comisioanele, etc. diferă de la o banca la altă.
• Sunt pregătit/a psihic pentru un împrumut de „n” ani
Când faci un credit la banca, gândeşte-te bine la cât de tare eşti din punct de vedere psihic. Pentru unii e un stres prea mare să ştie că au un credit pe 30 de ani, şi la un moment dat pot ceda psihic. Dacă eşti conştient/a în ce te bagi, mergi înainte.
Mare atenţie cu creditele bancare. Citeşte foarte bine informaţiile din contract înainte de a semna şi asigura-te de faptul că ai luat la cunoştinţă absolut orice detaliu care ar putea face diferenţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *