Dupa 20 de ani: 20 mai 1990 – 9 mai 2010…

Pentru cine nu isi mai aduce aminte, 20 mai 1990 a ramas in istoria acestui trist popor ca “Duminica Orbului” si asta nu doar datorita faptului ca in acea zi ne aflam in a 6-a Duminica dupa Paste…ci si pentru ca la 20 mai 1990, Romania eliberata de comunism era confiscata de Iliescu si camarila lui, prin asa zisele alegeri libere.

Dupa 20 ani,duminica, 9 mai, in Duminica Orbului din anul de gratie 2010, FMI va anunta falimentul unei tari al carei destin a fost furat de Iliescu in 90 si distrus definitiv de unul din copiii sai, Basescu, in 2010…Uitandu-ma in urma, stau si ma intreb….oare cum ar fi fost daca…..

4 thoughts on “Dupa 20 de ani: 20 mai 1990 – 9 mai 2010…”

  1. Ceea ce începe cu dacă…nu merită discutat. Mai bine întreabă-te ce facem? Iar DACĂ te-ai gândit la Regele Mihai…ajunge să vezi unde l-a adus prinţişorul Duda.

  2. Eu zic irongates ca ai cam dat-o in bara cu faza cu Principele Radu al Romaniei. Cand nu stii despre ce vorbesti nu te baga, te rog frumos. Dar daca tu vrei sa discutam politica pot sa-ti spun despre cat de neinsemnat om politic a fost de exemplu Radu Campeanu. Oricum spunea bine un profesor doctor in istorie-PNL-ul de astazi nu are nicio legatura cu cel din anii monarhiei in care avea un scop. Azi PNL-ul a cam devenit un mic partid de bulangii format din vedete care tin la “titlul” lor. Ca este PNL-ul cel mai bun partid politic actual sunt total de acord, dar nu pot sa nu fiu iritat de politica non-combat pe care o duce. Cum spune domnul Chiriac: “PNL este, practic, total inexistent”.
    Nu voi fi niciodata de acord cu ceea ce spun multi: SUNTEM UN POPOR INFERIOR, e o prostie. Dar rezultatele sunt: cand votezi un activist de partid in dauna unui om care este o personalitatea in Marea Britanie asa cum era Ratiu se ridica anumite semne de intrebare. Apoi votul catre un betiv ordinar…
    ERA ASA GREU DE VOTAT RATIU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *