Dragnea pacificatorul

Ceva se întâmplă în politica de la noi. Ceva plutește în aer. Cu aerul unui sihastru coborât din munți, Avva Dragnea reușește să adune alături toți liderii politici, să le anuleze orice personalitate și să aducă un consens incredibil peste toată România.

Prietenos cu toată lumea, gata să îi asculte pe toți, să aprobe cuvântul și gândurile oricui îi trece prin preajmă.

E privit cu teamă și respect de cei din PSD. Cu dragoste de cei din PNL. Ca având alura unui mareșal de cei din UNPR. Cu destul de multă invidie de ALDE.

A adus consensul asupra Codului Fiscal. Promite că se va discuta și despre bugetul pe 2016. Că va fi liniște, pace și consens.

Dacă dragoste nu e, să facem !

media-143196349993761500

2 thoughts on “Dragnea pacificatorul”

  1. Ma iancule , da ‘ daca javra asta de Liviu Dragnea …chiar o reusii s-aduca un nou look acestui mamut numit PSD { desii ma-ndoesc profund de figura asta } si-o reusii sa-l resusciteze { Doamne fereste !!!! } pentru ca in sfarsit in Romania sa existe un partid d e centru stanga modern , un adevarat partid social democrat ??? Fireste , pentru asta ar cam trebui sa intre in sfarsit la puscarie , Ion Iliescu , Marian Oprisan ,Victor Ponta si….poate chiar sfantuletzul Dragnea dar , ce nu face omu’ ca sa readuca increderea oamenilor in partidul lor de ecscroci ??? 8)

    1. @Marian pai in conditiile in care si Basescu se pregateste de o candidatura la locale, ce sa mai zici? Cat despre increderea in partide, e la -200…din pacate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *