Draga Crin, ne murdarim si noi costumul un pic?

Draga Crin, devin redundant si plictisitor cu epistolele mele  catre tine…dar de data aceasta, la modul cel mai sincer si cu tot dragul, vreau sa iti spun atat: RUSINE !

Rusine pentru faptul ca nici macar unul dintre voi, liderii marcanti ai partidului nostru nu ati facut nici macar un mic gest de solidaritate fata de oamenii napastuiti din Moldova, afectati de cele mai grave inundatii din ultimii ani.

Rusine pentru faptul ca nici macar nu ai catadisit, tu sau altcineva din liderii partidului nostru sa mergeti acolo, alaturi de acei oameni si sa le spuneti o vorba buna…Cateodata calculele electorale trebuiesc uitate si umanitatea trebuie sa primeze…Lasa costumul impecabil, freza tip daft si urca-te in masina, mergi la oamenii acolo si arata-le ca liberalii sunt alaturi de ei. O partida de bridge mai putin chiar nu mai conteaza…

4 thoughts on “Draga Crin, ne murdarim si noi costumul un pic?”

  1. Tu crezi ca daca psd si pdl au fost acolo lumea ii priveste ca niste oameni cu suflet? Nu prea cred. Ei nu au nevoie de vizitele lui Boc, Basescu, Crin sau Ponta. Ei au nevoie de un acoperis unde saa stea.

  2. Ionut, esti sigur ca niciun liberal nu s-a implicat? Eu stiu cativa… Si cel putin un nume putea sa iti vina in minte si tie: Chiliman. Stii cate ajutoare a strans in Bucuresti Chiliman? Dar de fapt ce ne dorim? Care e problema? Sa fie… VAZUTI? Sa fie populisti? Sorry, dar nu atitudinea asta o cerem de la PNL, nu asta inseamna liberalism. Si tu stii ffff. bine lucrul asta.

  3. @Francisc: e important in politica sa ai vizibilitate…nu e numai un joc de domnisoare
    @Lilick: Lore, mai e si Alina care a participat in campania asta..dar daca nu te si mediatizezi, nu reusesti..ce facem noi impreuna ca liberali? Incercam sa mediatizam partidul asta, oamenii lui de valoare, actiunile lor de exceptie…dar parca Crin deja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *