Două povești cu polițiști

Zilele acestea, avem doi eroi. Două povești. Una cu zâmbete, cealaltă cu lacrimi.

Marian Godina, polițist la rutieră, Brașov, a strâns peste 28.000 de likeuri cu poveștile sale de zi cu zi, din munca pe care o prestează. Un om cu simțul umorului, cu o scriitură fenomenală, inteligent.

Un model pentru Poliția Română.

Gheorghe Ionescu, polițist la rutieră, București, de data aceasta. A murit în această dimineață, după ce a stat în comă mai bine de 3 săptămâni, lovit fiind cu mașina de un cetățean turc mort de beat, ce nu a oprit mașina pentru control.

Un erou pentru Poliția Română.

Sunt două fețe ale unei meserii ce este, nu are rost să ne ascundem după deget, desconsiderată. Polițiștii sunt plătiți prost, nu beneficiază de nici un fel de protecție în fața nenorociților ce bântuie țara asta iar șefii lor, marea lor majoritate, nu îi folosesc decât pe post de carne de tun în propriile lor afaceri cu interlopii.

godina

2 thoughts on “Două povești cu polițiști”

  1. Doar …doua exemple ?? Nu-ti par cam putine Iancule fratele meu ??? Fireste , mai sunt exemple dintr-astea pozitive insa …parca tot prea , mult prea putine Iancule !!!Adica , mai concret : mataluta prezinti doi arbori sanatosi in mijlocul unei paduri … aproape putrede . Gresesc cu mult ? Daca ti neaaparat iti pot da exemple negative din Politie , suficiente pentru ca – daca a-si avea macar cate 10 Euro per capita – sa-mi pot permite sa achit datoria externa a Romaniei si sa-mi ramana si suficienti bani pentru a te imprumuta pe matale….pentru viitoarea-ti candidatura care…nu ma-ndoiesc ca ti-o vei depune cel mai tarziu anul viitor 8) . Ce zici , te bagi ? La candidatura Iancule , da c e credeai 8) ?

    1. @marian poate nu gresesti, dar poate daca le-am da credit mai mult exemplelor astea pozitive, am mai scapa de uscaturile din paduri, care sunt, aici ai mare drepate, enorm de multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *