DNA cere aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

Iată că, la câteva luni bune de la moartea polițistului Gigina, DNA cere oficial Senatului aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, pentru două acuzații:

– folosirea ilegală a coloanelor oficiale

– abuz în serviciu, pentru că a acordat abuziv coloană oficială pentru Procurorul General, Tiberiu Nițu.

În referatul DNA se susține că Poliția avea o structură specială pentru Oprea, în permanență la dispoziția acestuia. Se mai menționează și faptul că această coloană circula cu peste 120 km/h. Referatul DNA are peste 15 volume.

Hai cu sprâncenele la brutărie !

Gabriel-Oprea

One thought on “DNA cere aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea”

  1. Astia la TV spun ca , si Tiberiu Nitu { Procurorul General } ar fi beneficiat de figura cu…coloanele .Al vezi matalutza pe Oprea la …brutarie ? Eu ca sa fiu sincer….chiar nu : are ” alea ” mult prea babane pentru asa ceva . Ti-amintesti , in urma cu vreo patru ani si despre Basescu , Boc , Blaga , Udrea etc . cam tot asa se prevedea si… 8) Au ” alea ” babane Iancule , mult prea babane pentru a se putea atinge cineva de ei . Chiar ma mir cum a luat plasa asta alde Voiculescu , l-o fi prins cu izmenele in vine , s-o fi increzut prea mult in avocati si mai ales in sprijinul extern doar Dracu poate sti ca de , doar era vazut drept viitorul Presedinte al Romaniei iar Gadea…” ceva ” pe la Cultura 8) .

Leave a Reply

Your email address will not be published.