DNA lucrează în regim de breaking news

De ceva timp tot aud pe la colţuri despre o repoziţionare a lui Ponta pe scena politică, reaşezare demonstrată şi de mişcări în genul pactului de coabitare, numire Kovesi sau marginalizarea PNL şi PC.

Recent, discuţiile au ajuns la nivelul în care se vorbeşte tot mai insistent despre o lovitură de graţie pe care Pontacus Coabitacus ar urma să o dea unuia din aliaţii principali din ultimii ani: Antena 3.

Iar un prim pas a fost făcut. Sorin Alexandrescu, şef al Antenei 1, a fost ieri ridicat de DNA de pe stradă, ca în vremurile bune ale securităţii. Motivul?  Alexandrescu l-ar fi şantajat pe Mitică Dragomir că va divulga în media nişte matraplazâcuri mizerabile făcute de acesta cu RCS & RDS printr-un contract adiacent celui semnat de LPF cu instituţia media pentru drepturile de televizare.

Contract în urma căruia Mitică Dragomir a intrat în posesia a 1.7 milioane de euro.

Şi pentru ca mizeria să fie şi mai mare, aseară, DNA şi-a probat talentul în regim de live breaking news. În timp ce la emisiunea “La ordinea zilei” era prezentată o captură de pe siteul DNA care arăta că se decisese arestarea lui Alexandrescu încă de pe 28 mai, deştepţii lui Kovesi au intrat şi au modificat direct pe site nu doar data, devenită subit 30 mai ci şi numărul de înregistrare a documentului.

Şi apoi au venit şi au spus că e vina amărâtului de la IT.

Cam aşa se lucrează în România aflată sub zodia coabitării.

sorin

15 thoughts on “DNA lucrează în regim de breaking news”

 1. “Din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat urmatoarea stare de fapt: In perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrans un administrator al unei societati comerciale sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza”

  Pentru unii membri PNL, santajul nu e crima.

  1. @v cunosti si numele despre care se vorbeste in acest rechizitoriu? si ce insemna acel “santaj”?

 2. @Ionut Says:
  31 May 2013 at 10:38 am
  Poate nu e tocmai exact.
  Cred ca se potriveste:
  “aparatorii curului lui Voiculescu de diverse situri”, “pavaza la curu’ voiculescian” :-)

 3. Sti de ce-mi pare rau pentru tine ? Te “injura ” lumea si te injura degeaba sau pe gratis !Adica vor sa spuna ca ei n-au etichetat trustul lui Voiculescu{ Antena 3 de fapt } drept singurul bastion de rezistenta in fata gastii portocalii si a lui Basescu personal . Singurul care a facut-o esti…mataluta ! Foarte bine Iancule ,daca asa considera ei ca esti singurul vinovat si meriti ” injurat ” pentru opiniile tale proprii si personale … foarte bine ca ramai consecvent cel putin in apararea opiniilor tale si pentru asta te felicit ! Ce-mi pare bine , este ca acum vede si Dana Grecu si Radu Tudor ca aveam dreptate atunci cand mi-am exprimat ceva pareri vis a vis de Ponta si de gasca PSD-ista si….m-au luat ei { antenistii } la ” injuraturi ” !Ti minte cum ai ridicau osanale lui Ponta , in special ala ce mi-a fost coleg de Institut Teologic { ani diferiti… fireste ! } pe numele sau Mihai Gadea ? Cand a aparut pe sticla ziceai ca-i …Petru Popescu {ala de fusese crainic la TV prin anii ’80 } anuntand …starea de asediu !

  1. @marian niciodata nu imi voi schimba sau trada principiile. Multumesc pentru aprecierile tale, conteaza mult !

 4. As indrazni sa adaug, de pe unde am gasit, in folosul diversionistilor:
  “Şantajul articolului 207 al noului cod penal reprezintă :

  (1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

  (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

  (3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

  Infracţiunea de şantaj, prevăzută la art. 194 din Codul penal este pomenită de două ori în Legea nr. 78 din 8 mai 2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.”
  Indraznesc sa atrag atentia din fraza:
  “ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ”
  asupra textului
  “reala sau IMAGINARA”

  Deci, sa nu amesteca SANTAJUL de la a3 cu alte inselaciuni; le luam pe indelete ca altfel nu avem SPOR O:)
  Am gasit si eu pe aici
  http://dorin.ciuncan.com/documentare/santajul-2/

  1. @emil acum ia ce ai postat tu aici si citeste inregistrarile de la dosar si spune-mi de ce l-au arestat pe om.

 5. Ce te face sa crezi ca nu am facut-o? E chestie de “citit”.
  Eu vorbeam despre deturnarea subiectului la Dragomir si altele colaterale :-)

  1. @emil dragomir nu e un subiect colateral. Omul si-a tras o mita de 3.5 milioane de euro. ti se pare putin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.