Discreditarea CSM, o nouă victorie a lui Băsescu

Încă de la povestea din vară, cu suspendarea lui Băsescu, instituţia CSM a încetat să mai fie respectată.

Cu personaje gen Danileţ sau Hăineală sau tuta aia de Ghica, nici nu avea cum altfel.

Este o nouă victorie a lui Băsescu. E pe principiul: ce nu e al meu, pârjolit să fie.

Care ar mai putea fi ieşirea din această situaţie absurdă? Asociaţia Magistraţilor din România vine cu propunerea revocării în totalitate a judecătorilor CSM şi alegeri noi.

Este un prim pas. Contează şi cum se poziţionează ministrul justiţiei, Mona Pivniceru faţă de toată această situaţie demnă de Absurdistan.

PS: Să îl auzi pe oligofrenul de Danileţ spunând: “Aşa e în democraţie, minoritatea se supune majorităţii”, după ce în vară unul ca el şi-a bătut joc de voturile a peste 7.4 milioane de români nu face decât să îmi facă sângele să fiarbă în vene..

Danilet_21_dec_2006_

6 thoughts on “Discreditarea CSM, o nouă victorie a lui Băsescu”

  1. Cum se face ca judecatorii s-au razvratit impotriva unor membri CSM ca ar fi votat in fals si au facut uz de fals , dar nu pun pe nimeni sub acuzare pentru fals si uz de fals ? Magistratii nu suporta regimul de detentie chiar daca comit infractiuni grave ? Magistratii ce nu ii pun sub acuzare , inseamna ca favorizeaza infractorii magistrati ! Dupa referendum armatele de magistrati puneau taranii sa jure pe biblie si ii acuzau de frauda !

    1. @Adam din cate am inteles, nu pot face asta ei pentru ca exista niste statute ale magistratului care impiedica asta…o sa ma mai interez si eu si revin

  2. Iancule…din cat am inteles eu , magistrati sant doar judecatorii .Ailalti, adica procurorii sint avocati . Avocatii statului , si slugile lui prea plecate asi adauga eu , mai ales daca ” Statu’ e ….Basescu ” ! Insa Danilet asta….asta face de rahat intreaga casta { ca astia sint o CASTA Iancule , nu ” casta ” de aia de care sti tu ….} a magistratilor si zic Doamne fereste pe capul aluia ce-o ajunge sa fie parte intr-un proces pe care-l ” arbitreaza ” acest specimen !

Leave a Reply

Your email address will not be published.