Dictatura USL, teama postacilor PDL

Dacă nu ar fi trist, pe bune dacă nu am râde de tot ce se întâmplă în ţara asta. Dar lucrurile merge către o direcţie cu totul şi cu totul periculoasă. V-am spus aici că nu mai vreau să trăiesc într-o ţară în care nimic nu este cum trebuie să fie.

Eu nu m-am oprit doar la a spune. De aseară sunt iarăşi prezent în Piaţa Universităţii până când vom fi iarăşi mulţi şi vom putea spune că am reuşit marele obiectiv al nostru, debarcarea lui Traian Băsescu.

1328028622Basescu-de-Gabriela-Sabau

De câteva zile, ordinul primit de postacii portocalii este să anunţe cu trâmbiţele apocalipsei începutul dictaturii USL. Pe principiul: “USL a acuzat dictatura lui Băsescu dar ia uitaţi ce fac ei”.

Să luăm câteva exemple:

– trecerea prin parlament a legii de reducere a controlului CCR asupra Parlamentului. I-aş întreba pe toţi postacii pedelişti: în ce stat din lumea asta, orice lege a unei ţări, dată de Parlament, este imediat dusă la CCR spre aprobare, când rolul CCR este doar să verifice caracterul constituţional al unor legi? Până la urmă: ce fel de republică avem noi? Parlamentul trebuie să îşi recapete suveranitatea legiferării.

Tot legat de CCR: Unde erai Cristi Dorombach, de exemplu, când PDL schimba rezultatul unui vot din Parlament în privinţa unui membru al CCR, cu nişte imagini incredibile, cu toţi pedeliştii ţinându-se de mână şi obstrucţionând procesul de vot. Astfel a ajuns blonda ui Băsescu, Moţoc, la CCR.

– trecerea RA Monitorul Oficial de la Parlament la Guvern: pentru unii asta este cu adevărat o lovitură dată statului de drept. Pentru unii foarte proşti. Nu mai spun la cine am citit următoarele rânduri:

“Oricum, odată cu trecerea Monitorului Oficial la Guvern preşedintele nu mai are nici un drept. Pentru că de obicei preşedintele semnează decrete”

Şi aş mai vrea şi eu o explicaţii din partea trepanaţilor portocalii: cum poţi să reuşeşti o lovitură de stat împotriva unui preşedinte care controlează încă serviciile, are DNA la mână şi Curtea Constituţională îi face toate jocurile…

Dar cred că cer prea multe din partea lor..

One thought on “Dictatura USL, teama postacilor PDL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *