18 thoughts on “Dictatorul a fugit !”

  1. Ionut, as vrea sa am optimismul tau dar mi-e greu sa cred ca o sa cedeze asa usor. Sa nu uitam de protestele de anul trecut care nu au dus la absolut nimic…

    1. @Robert nu pot sa iti spun unde e PSD-ul..sper sa fie la sediu, gandind cum saptamana viitoare demareaza discutiile pentru guvern tehnocrat si alegeri anticipate

  2. Hai mai sa fim seriosi!Tipul este suficient de nebun incat sa stea singur in fata unei multimi de protestatari fara nici o paza!Cat despre ” fuga” …mi-ar place sa se termine asa usor insa…ma cam indoiesc.Daca nu se va iesii si azi si maine si poimaine si in numar din ce in ce mai mare, nu vom scapa de jigodie.Nu cred ca se va termina fara 7,62!Fereasca Dumnezeu insa….am eu o presimtire!

  3. Da ma …presimtire! Pai ce crezi ca n-am vazut aseara cati provocatori au “infiltrat” manifestantii ???Cred ca se doreste ” schimbarea” si de catre ” servicii ” insa astia nu se pricep sa lucreze decat cu …7,62.Si poate ca ar face mai bine…sint destui tipi in Romania ce ar merita cu prisosinta o gaura in plus, insa cand vad tipi ce intra cand vor ei in sectiile de politie , intra cu nonsalanta si ies ..la fel….deoarece au fost acolo doar pentru a semna condica de prezenta si apoi ai vad langa mine strigand contra regimului , indemnand la distrugere ,aruncand cu pietre si alte obiecte ….parca nu-mi pica tocmai bine, si sincer sa fiu mie-mi ajung ” gaurile ” pe care le am pana la varsta asta.

  4. @Laurentiu Iancu: Nu te astamperi ? De ce nu-ti vezi de treaba ta? Cauta si tu un blog portocaliu si….Lasa-ne frate in pace ca sintem satui de lingatori de cur basist!Nu mai fi malachist…ce vrei sa te-njur? :ban:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *