Despre Cluj şi dragostea de Boc

Într-un sondaj Geopol, realizat în perioada 11-17 mai, la Cluj, Emil Boc ocupă primul loc în intenţiile de vot, cu 45%, fiind urmat de Marius Nicoară, candidatul USL, care are 41%.

Şi la Preşedinţia Consiliului Judeţean, PDL conduce, prin Alin Tişe, care are 49%, urmat de Horia Uioreanu, care are 36%.

Avem aşadar, pe de o parte –

– România – total împotriva mizeriei portocalii, dispusă la orice gest pentru a scăpa ţara de ei.

– Clujul – mno, lor le e bine cu pedeliştii. Oameni harnici, destoinici.

– România – pusă pe butuci de o guvernare halucinantă a unui jeg lipsit de personalitate şi demnitate, pe numele lui Boc.

– Clujul îl susţine pe Boc, e fiu de bază al obştii. Ce are Primăria cu guvernarea?

Stai..nu ştiu de ce mă mai agit…am spus-o şi o repet..dacă îmi daţi măcar 2 exemple de lucruri de valoare oferite de Cluj României în ultimii 20 de ani, îmi fac mea culpa. Exemple despre ce înseamnă Cluj cu adevărat în istoria post decembristă am destule..începând de la Caritas..terminând cu un îndoitor de linguri…

emil-boc-cluj

9 thoughts on “Despre Cluj şi dragostea de Boc”

  1. am trait si in Cluj si in Bucuresti. SI iti zic ca e de 100 de ori mai bine in Cluj decat in mizeria de Bucuresti. oamenii mult mai de treaba, si m-am simtit mult mai bine. nu mi-e drag Bog deloc, nu stiu ce e incapul clujenilor daca e adevarat sondajul ala( cu toate ca m-ar mira). si apropo de Cristian Gog, pana nu ajungi sa il cunosti, nu ai dreptuil sa vorbesti asa. nu l-am cunoscut personal, dar mi-au zis altii despre el.o sa vezi ca o sa aunga mare, dupa cum il vad eu. are cu adevarat talent. si asta o spun o gramada de oameni

  2. Eu sustin ca o fi Boc antipatic,dar mai antipatici si lipsiti de bun simt sun Ponta si Antonescu.Nu este mult pana cand aceeasi care acum sunt contra PDl,vor regreta guvernarea Boc.Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa,dar tare ma tem ca temerea mea se va confirma in foarte scurt timp.

  3. Pai un exeplu de ce a dat Clujul e totalitatea veniturilor judetului / cap de bour . E mai mare ca al Bucurestiului. Pe bune.

    Romania nu se mai imparte in bucuresti si “la tara” ci in ardeal si “la tara”

    Din pacate sunt bucurestean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *