Despre Baconschi sau cum ne pierdem timpul cu el

Avem următoarea declaraţie: Vă fac o mărturisire, şi anume că Băsescu nu era genul meu. Sunt opusul său din multe puncte de vedere. M-a chemat la un moment dat la el, iar încă de la prima discuţie am stabilit regulile de comunicare. Şi de atunci aşa a rămas. Nu am fost nici servil, nici familiar faţă de Traian Băsescu

Avem apoi un grup de exaltaţi, care mai au un pic şi juisează de plăcere citind aceste rânduri de mai sus. Precum babele la sfintele moaşte,  au început să decreteze: “Da, Baconschi se mişcă” sau “Clar, Baconschi este un prezidenţiabil reuşit”

Buuun…deci încă o dată, Băsescu şi-a suflecat mâinile, a tras o duscă şi a pus papagalii la analizat…păcat, mare păcat.

Hai sa vedem cine este Baconschi, această virgină într-o politică plină de curve:

– este ministrul de externe al României. Numiţi vă rog câte vizite la nivel înalt a avut preşedintele României în anul ce a trecut de la re-alegerea sa şi veţi fi uimiţi de randamentul avut de Baconschi în această funcţie.

– tot ca ministru de externe, Baconschi a avut rezultate extraordinare în ceea ce priveşte problema romilor expulzaţi din Franţa. Nu găsesc acum un link prin care să vă ilustrez reacţia de mare ministru, demn urmaş al lui Titulescu, dar sunt sigur că mă ajutaţi voi.

– tot ca ministru de externe, Baconschi şi-a dus la bun sfârşit promisiunea din următoarea declaraţie: “Am pregătit terenul pentru o vizită a preşedintelui Băsescu in SUA anul acesta”. Cum băi nu a fost Baselu în America? Băi presă vândută mogulilor….

– şi ca să încheiem treaba cu ministeriatul, un alt succes al ministrului Baconschi, relaţia cu Rusia: “O vizită a preşedintelui Băsescu la Moscova sau a preşedintelui Medvedev la Bucureşti este foarte probabilă în 2010”…Timpule…mai stai pe loc…

Buuun…acum să trecem la proaspătul portocaliu Baconschi, cel pe care mulţi îl văd acum ca pe un prezidenţiabil cu şanse mari să îi ia locul tiranului. V-aş ruga pe voi, mai marii anal(işti) ai onlineului care aveţi orgasme după Baconschi să îmi spuneţi şi mie cu câtă notorietate şi incredere este creditat acest om în cercetările sociologice de pe tot anul acesta. Şi apoi să îmi explicaţi cum vă creşte el precum prinţul din poveste in numai maxim 2 ani.

Ultimul aspect, pseudo dizidenţa faţă de Basescu şi de ce el este numai un iepure aruncat de Basescu pentru neiniţiaţi. Aici lucrurile sunt simple şi ţin de acelaşi lucru: falsificarea votului din Paris din decembrie 2009: Nici Baconschi şi nici Băsescu nu îşi permit ca un astfel de subiect sa fie redeschis şi de ce nu, să apară probe noi, care să confirme o fraudă evidentă şi pentru un embrion. Acesta este şi motivul pentru care acest om nu va fi niciodata un prezidenţiabil fiabil…poate fi distrus ca imagine (pe care oricum nu o are) în numai o secundă.

4 thoughts on “Despre Baconschi sau cum ne pierdem timpul cu el”

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *