Depozitul de bani în depozitul de electronice din casă

Pe parcursul vieţii am elucidat multe dileme de natură economică. Am observant că dincolo de tendinţa omului de a se înconjura de lucruri, de a-şi face provizii şi depozite de bunuri se află nevoia să de a economisi. Ştiu că nu-mi veţi da dreptate pe loc şi veţi spune:

-Dar băncile ce fac? Deschizi acolo un cont şi strângi bani!
Uşor de zis, greu de făcut! Câte depozite nu am lichidat eu, când am văzut o rochie, o geantă sau o bijuterie frumoasă! Cum doream ceva, cum lichidăm economiile. În plus, există bănci care în loc să-ţi păstreze sau să-ţi înmulţească economiile, le diminuează substanţial. Cum? Taxa de întreţinere a contului sau depozitului, impozit pe dobânda, taxa pentru lichidare cont. Rămâi uimit cum înfig mâna în banii tăi “contractual” vorbind. Încep să le dau dreptate celor care investesc în bijuterii de aur sau de argint şi electronice şi cumpără mai multe televizoare.

Este prevăzător să ai două-trei televizoare în casă din mai multe puncte de vedere:
-dacă se strică unul, rămân celelalte.
-fiecare membru al familie se uită la ce-i place şi nu se mai face scandal pe telecomanda.
-la nevoie le duci la amanet electronice şi-ţi completezi bugetul, apoi le răscumperi şi totul este că înainte.
Nevoia de aprate foto este mare la casă omului fiindcă fiecare are amintirile sale importante care merită imortalizate: o cină cu prietenă, secvenţe de la banchetul de la absolvire a liceului, concediul petrecut la mare. Când copiii devin adolescenţi, trebuie să acceptăm că drumurile lor se separă de ale noastre, iar cele mai multe amintiri nu mai şut comune. Poate că avem şi laptop şi tabletă de rezervă. Nimic rău în asta, chiar dacă apar altele şi cele din dotare se uzează “moral”. Tot ceea ce ne prisoseşte în materie de electronice poate fi vândut sau amanetat la vreme de criză financiară şi aşa realizăm ce bine a fost că am investit în aceste bunuri, care s-au păstrat până la momentul oportun!

Casă-amanet.com are experţi care stabilesc cel mai corect preţ de pe piaţă pentru produsele dumneavostră şi nu trebuie să faceţi nenumărate drumuri la ghişeu, fiindcă formalităţile sunt simple:
-intraţi pe site pentru documentare! Veţi descoperi câte oferte tentante va aşteaptă: cumpărare-amanetare aur şi argint, ceasuri şi electronice.
-discutaţi online cu operatorul, iar el va va sfătui şi va evalua bunurile dumneavoastră
-aplicaţi online pentru amanetare sau vânzare, parcurgând etapele: completarea formular, trimiterea cererii, primirea răspunsului pozitiv
-drumul la cea mai apropiată locaţie cu telefoanele sau televizorul şi primirea banilor în schimb.

Casă-amanet.com este un concept financiar lăudabil fiindcă:
1) Educa activ cetăţeanul din România să investească în aur, argint şi electronice, iar la nevoie, să facă tranzacţii avantajoase cu valorile pe care le deţine
2) Împrumută populaţia aflată în criză cu bani, primind în gaj bunurile acesteia sau cumpărându-le, fără comisioane, tarife ascunse şi oferind cele mai bune preţuri de pe piaţă.
Casă-amanet.com este un partener onest, înţelept şi empatic. Nicio instituţie de acest tip nu oferă mai multă înţelegere şi disponibilitate clientului aflat în situaţii financiare dificile.
Nu am mai auzit de case de amanet care să primească şi ceasuri cu mici defecţiuni, pe care să le repare şi ulterior să le cumpare sau să le primească în gaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.