Decalogul PNL

Atunci când Alina Gorghiu a ieșit în spațiul public și a spus că PNL a înțeles mesajul protestatarilor din zilele de după tragedia de la #Colectiv, multă lume a zâmbit, aruncând și o vorbă de genul: ”când o zbura porcul”.

Numai că, iată, lucrurile capătă consistență, devenind niște criterii scrise, aprobate astăzi în unanimitate la comisia de unificare și care urmează să fie adoptate la Consiliul Național de pe 11 decembrie. Care sunt aceste criterii:

1) Lustrația;

2) Traseismul politic;

3) Nepotismul

4)Contractele cu statul;

5)Falsul în declarații;

6)Stările de incompatibilitate și conflict de interese;

7)Atitudinile discriminatorii;

8)Datorii la bugetul de stat;

9)Plagiatul;

10)Problemele penale.

Aceste criterii vin ca o completare la regulile statutare deja stabilite la începutul anului, ele vor fi cuprinse într-un proiect de hotărâre care va fi transmis tuturor organizațiilor județene, spre informare.

În aceste zile, mai pe față, mai pe ascuns, în PNL se duce o adevărată luptă între ”reformiști”și anti-reformiști. Mulți nu pot concepe faptul că vor pierde șansa de a mai apărea pe vreo listă de vot, fie că vorbim de alegerile locale, fie de parlamentare. Ca atare, oamenii vor încerca să joace totul pe ultima carte. Dacă vreți, va fi o bătălie Gorghiu vs restul.

Cine va câștiga? Cine va pierde? Aflăm pe 11 decembrie.

gorghiu

2 thoughts on “Decalogul PNL”

  1. Iancule…ori ai inebunit tu…ori madamme Gorghiu a luat-o rau d e tot pe aratura !!! Voi vorbiti despre traseism politic ???Voi vorbiti despre nepotism sau…contractele cu statul ?Voi ” liberalii ” vorbiti despre ” falsul in declaratii starile d e incompatibilitate si conflictul d e interese ” ??? Voi ??? Voi ” liberalii ” vorbiti despre datorii la bugetul d e stat , plagiat sau….probleme penale ??? VOIII ????????????? Lustratie ? Pai daca s-ar aplica strict acea lege asa cum a fost e a gandita d e catre Ticu Dumitrescu …{ acel punct 8 de la Timisoara } n-ar ramane in PNL decat …Alina Gorghiu si probabil …portarul !!! Gorghiu vs, …restul ??? Hai c-ai fost dulce si mi-ai infrumusetat ziua asta d e rahat : bravos natiune , halal sa-ti fie !!!!! 8)

  2. Pestisorul de aur stii si tu ca indeplineste decit trei dorinte si nu il ai disponibil decit poate o singura data in viata ori aici avem zece dorinte.Lasind gluma la o parte cred ca aceste dorinte ale PNL pot fi indeplinite in doua moduri .Primul mod ar fi prin cresterea masiva a nivelului de trai dar asta ar insemna salarii mari si un consum sporit de resurse .al doilea mod ar fi prin trecera fortata a firmelor private mari la stat /nationalizare/si prin revenirea la marea adunare nationala si cpex de pe vremea lui nea nicu asta insemnind existenta unui parlament cu o singura camera si acela cu sedinte odata la un an.Cale de mijloc nu exista .ori ne conducem noi romania ori lasam pe altii sa o faca si vom plinge ca suntem saraci o mie de ani de aici inainte.Din nefericire exista si un al treilea mod de indeplinire a celor zece porunci si acela ar fi un razboi civil urmat de o federalizare a tarii dar asta este un cosmar care sper ca nu se v-a materializa vreodata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *