De la Zoso citire

M-a abordat Zoso azi pe messenger…moment emotionant :beer:  şi care aşteptam să se lase cu porcăieli, după cum începuse..Până la urmă ne-am dat pe brazdă şi omul mi-a dat şi o replică la textul ăsta, provocat şi de întrebarea mea: “Spune-mi de ce mulţi te văd atât de mânjit, atât de uşor de cumpărat? Iar omul a zis:

“Cred ca sunt doua motive. unul, pentru ca 99% dintre cei care enunta chestia asta sunt fututi in cur de patroni, si e normal sa fie enervati pe unul care n-are sef si face mai multi bani ca ei. carligul lor e reprezentat de advertorialele nesemnalizate. e dreptul lor sa creada ce vor. nu sunt usor de cumparat, ca dovada tov. vantu mi-a oferit de 3 ori cat castig acum ca sa lucrez pentru el si n-am acceptat. Si doi, pentru ca mi-am asumat sustinerea lui basescu. nu am fost un lache care se ascunde si asteapta rezultatele pentru a se da cu castigatorii”

Acum vă las pe voi să spuneţi dacă Zoso e de acord cu legalizarea curvelor în online sau nu…

itmadness.ro

5 thoughts on “De la Zoso citire”

  1. Ionut, nu ma refer la bloggeri, ci la modul general. Daca vrei, cu referire si la perioada dinainte de ’89. Exista oameni “de cumparat”. Cei care cumpara II RECUNOSC si ii vaneaza. Nu e niciun secret aici. Ca ei refuza o data, alta data nu, ca il refuza pe unul, dar pe altul nu, e treaba lor. Problema e ca exista oameni “cumparabili” in lumea asta, deci nici online-ul nu poate sa iasa din aceasta… normalitate. :)

  2. @Lilick greu de contrazis explicatia ta lilick..dar o intrebare o repet obsesiv…de ce ii toleram pe cei de genul acesta pe langa noi? cu atat mai mult cand ii stim…

Leave a Reply

Your email address will not be published.