6 thoughts on “De ce se protestează la Jean Monet?”

  1. Cu scuzele de rigoare, dar da. Protestează pentru a-şi cere drepturile de a fi traşi pe cosor (a se citi sulă) de către profesori.

    Aşa cum am mai scris şi în altă parte, elevii “protestează” pentru că sunt minţi uşor manipulabile. Plus că e o oportunitate să-şi bage ceva-n ele de ore, ceea ce nu e de lepădat, după părerea lor. Fiasco neaoş românesc!

  2. Vezi ce inseamna ” Jean Monet”!!!Elevii sant aburiti sa iasa …in curtea scolii { avand in vedere ” intamplarile ” de acum cateva zile se stia ca televiziunile de stiri sint peste drum!} si la ore de maxima audienta….sant prezentati pe sticla.Ia sa fi facut un ” protest” …pe acelasi subiect { schimbarea directorului } niste elevi de la o scoala din…Zetari { ca este si p’acolo o scoala} sau din …Rahova { Colentina deja a intrat ” in randul lumii ” la capitolul acesta }ce zici amice…si dumneata Sagittarius…si cine-o mai citi pe blogul acesta…era tot asa o ” stire ” de presa ?Hai sa fim seriosi…acolo la “Jean Monet” se ” intra doar in urma unor pile tari, unui nume care sa apartina ” elitei” sau in urma unui portofel plin. A da uitasem …si a unei notorietati capatata in urma “activitatii ” pe care o au parintii, cum ar fi acel histrion ce are pretentia de a fi ” actor ” de comedie …Zamfirescu sau cam asa ceva. Sa fim seriosi , la ” Jean Monet” a fost si este o ” pepiniera ” { asa cum era “Stefan Gheorghiu”} unde asa numitele beizadele , stapanii nostrii de maine ….socializeaza…ca doar nu aveati impresia careva ca acolo chiar se face…scoala! :whatever: :whatever:

  3. Da mosule dar pitipoancele alea…ne vor conduce pe noi maine poimane ca doar Roberta Anastase nu poate fi vesnic la tribuna camerei deputatilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *