De ce sa cumpar anvelope noi?

Nu toti soferii isi cumpara anvelopele direct din magazine. Unii prefera si magazinele online care comercializeaza anvelope, deoarece multe dintre aceste magazine vand anvelope mai calitative decat magazinele offline.

Un magazin online care vinde anvelope de calitate este Anvelopex. Aici gasesti toate tipurile de anvelope de care ai nevoie.

Soferii au optiuni diferite atunci cand vine vorba de alegerea unor anvelope. Unii prefera anvelope Nexen, altii Matador, altii de la alte firme mai mult sau mai putin cunoscute. Un lucru insa este sigur – anvelopele trebuie sa fie noi.

Unii cred ca economisesc daca isi cumpara anvelope la mana a doua. Insa, anvelopele la mana a doua vor trebui schimbate mult mai repede si nici nu au calitatea dorita. Cu cele noi este insa altfel.

image

Anvelopele noi au o adancime a caii de rulare uniforma, ceea ce duce la o siguranta mai mare. Totodata, sa nu uitam de faptul ca anvelopele noi sunt mult mai silentiuase si dau un confort mult mai mare.

Cand cumperi anvelope la mana a doua, nu poti sti niciodata conditiile in care acestea au fost folosite. Chiar daca aparent arata bine, ele pot fi mult mai uzate pe interior decat ai crede tu. Sa nu uitam si de faptul ca anvelopele noi sunt extrem de bine verificate de catre producator pentru a oferi siguranta dorita.

Un ultim aspect pe care vrem sa il amintim tine de garantie. De cele mai multe ori, anvelopele la mana a doua nu vin cu garantie, ceea ce inseamna ca nu intereseaza pe nimeni daca peste 1 luna nu le mai poti folosi. Ce se intampla cu anvelopele noi? Acestea vin cu o garantie de 2 ani de zile, ceea ce e bineinteles de dorit.

Incearca sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a-ti echipa masina corespunzator si pentru a avea siguranta dorita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.