De ce sa bei o bere artizanala?

Faptul că berea este una dintre băuturile preferate ale românilor nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate. Statisticile demonstrează faptul că de la an la an crește nivelul de bere consumat în țara, lucru care cu siguranță este pe placul celor care produc bere. Această băutură este băuta atât de către persoane îmbrăcate în costume barbatesti elegante cât și de către persoane care sunt îmbrăcate casual. Creșterea consumului de bere a stârnit imaginația producătorilor de bere care au introdus și continuă să introducă pe piață noi sortimente de bere.

shutterstock_439431064

Berea artizanala este cel mai nou sortiment de bere introdus pe piață din țara noastră. Cu toate că piață este destul de reticentă la acest tip de bere, numărul celor care au ales să producă bere artizanala romaneasca a crescut destul de mult în ultimii ani. Avantajele pe care le oferă consumul de bere artizanala reprezintă principalul motiv pentru care diverși antreprenori încearcă să cucerească piață de profil cu sortimentul de bere artizanala pe care aceștia îl produc. Cele mai importante avantaje oferite de către consumul de bere artizanala sunt următoarele:
–     Savoarea oferită de către berea artizanala este cel mai important avantaj pe care se bazează producătorii de bere artizanala. Această savoare nu poate fi obținută prin consumul unei beri industriale pentru că această nu este produsă în aceleași condiții că berea artizanala.

shutterstock_793431994-1
–     Faptul că berea artizanala nu conține conservanți sau aditivi este un alt mare avantaj oferit de către consumul unei beri artizanale, asta în cazul în care dorești să bei ceva natural.
–     Având în vedere că berea artizanala este consumată de un procent mic de persoane în comparație cu procentul de persoane care consumă bere industrială, consumul de bere artizanala îți oferă un stătut social aparte.
În concluzie, consumul de bere artizanala oferă o serie de avantaje care nu pot fi obținute prin consumul unei beri industriale, acest lucru fiind și principalul argument care stă la bază producerii berii artizanale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *