De ce nu sunt slugile lui Voiculescu salariați

Sunt foarte oripilați și stresați de soartă lătrăii lui Voiculescu, de când Băsescu îi gratulează cu o nouă etichetă, aceea de salariați. Dana Grecu mai avea un pic și plângea aseară când încerca ea să ne explice tuturor cum ea e mândră că e salariată, că asta înseamnă că muncește cinstit, că nu face afaceri ilegale și că a fi salariat e ceva demn în orice loc din lume.

Da, de acord până aici. Fiecare dintre noi este sau a fost, la un moment al vieții sale, salariat. Numai că la Antena 3 nu avem de-a face nici cu salariați, nici cu jurnaliști. Avem de-a face cu un grup organizat de rackeți media, oameni al căror singur scop este executarea ordinelor șefului cel mare.

Nu sunt salariați pentru că ei nu muncesc pentru un salariu. Ci își plătesc diversele datorii, diversele împrumuturi primite de la Grivco, prin atacuri kamikaze la adresa oricărei ținte stabilite ședințele din redacție.

basescu-antena-3

Nu sunt salariați sau jurnaliști, ci doar niște tupeiști ordinari. Mă uitam la fătuca de era ieri la Cotroceni cum țipa și gesticula din mâini ca și când se afla față în față cu Nureldin și se certau care să ia vibratorul azi acasă. Uitând că, dincolo de nefrecventabilul Băsescu, față de care pot înțelege reacția, se adresa instituției prezidențiale.

Antena 3 culege ce a semănat. Și asta v-o spune cineva care a crezut într-un parteneriat media corect cu această instituție. Dar care a înțeles cât de orb a putut să fie. Tocmai de aceea sunt la momentul în care aștept cu nerăbdare să îl văd pe Voiculescu la pușcărie și pe pastorul Gâdea făcând vizite conjugale cu Badea pe post de copil retardat adus să își vadă tatăl incestuos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *