De ce nu candidează Udrea în Bucureşti?

Răspunsul e simplu: conform unui sondaj, peste 80% din bucureşteni au o părere proastă sau foarte proastă despre Udrea.

Ca atare, sunt chiar curios, unde va găsi Udrea acel colegiu în care să candideze şi să fie sigură că obţine câteva voturi.

În altă ordine de idei, PNL este partidul politic cel mai important pentru locuitorii Capitalei. Intenţia de vot pentru PNL este de 33.5%, PSD fiind pe 2 cu 25.2%. Şocant este că şi în Bucureşti, DDTVOTV are aproximativ 12%….

PS: Că tot se vehicula peste tot posibilitatea ca Raed Arafat să fie candidatul surpriză al PDL. Intenţia de vot pentru el este de 2%. Cu 2 luni şi un pic înainte de alegeri. Deci pa.

10 thoughts on “De ce nu candidează Udrea în Bucureşti?”

  1. Ce dracu ti se pare socant ca PP-DD…OTV are 12% din intentiile de vot si probabil ca ceva mai mult la simpatie???Este din Bucuresti si …este normal ca bucurestenii sa-l cunoasca ceva mai bine decat altii din tara. Insa …nu uita ca una este “intentia” si alta se intampla la urne.Si iarasi nu uita: foarte multi dintre oameni, unii posibili alegatori ai lui Diaconescu-PP au inceput sa se prinda ca de fapt ce promite acesta nu se poate face fara sa se revina la anul…1947. Ia sa vedem, sti ce s-a intamplat atunci ? Pai si …chiar crezi ca oamenii sint tampiti ? Pana la alegeri …se vor prinde TOTI de figura si…PP-Dd nu va intra in Parlament decat pentru ca asa va dorii …cineva. 1000 de puncte cui ghiceste despre cine-i vorba ! :satansmoking:

    1. @marian tocmai, ca Bucurestiul ar trebui sa fie cu adevarat km zero si al inteligentei..cum sa te lasi pacalit ca votant de un jeg precum diaconescu?

  2. De ce iti e frica bai cacanarule de PPDD va ia pe sus nu vezi ca va tataie curu de frica ca o sa dispareti definitiv..Lingailor,curvelor de oameni,mincinosilor 22 de ani ati mintit poporul cu televizorul,la PUSCARIE cu voi….veniti printre oameni sa le vedeti nevoile…(din buda)ha..ha..ha..ha.. :cuss:

  3. :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: o faceti cu maestrie PNL+PSD…aceasi putrefactie.. :p oop:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *