De ce merită să comanzi florile online

Buchetele de flori trebuie alese cu grijă. Sunt prea delicate și e mult prea ușor să faci o alegere greșită când te grăbești. E nevoie de timp și de liniște pentru a pătrunde cu grijă în armonia culorilor, formelor și texturilor care se combină într-o astfel de concepție. Iar uneori pur și simplu nu te poți hotărâ pe loc dacă vrei hortensii, frezii, trandafiri roz sau lalele. Pentru confortul tău și al meu și pentru ca alegerile să fie perfecte, mergi la flordelosandes.ro. Florăriile online sunt perfecte pentru cei care apreciază cu adevărat aranjamentele florale profesionale!

Varietate și idei

Mai importante decât florile în sine sunt combinațiile pe care le poți face cu ele. Dacă ești ca mine și nu știi să deosebești prea bine o crizantemă de o garoafă sau crezi că o craspedia e un fel de gâză ciudată atunci lasă pe alții să combine florile pentru tine. Pe flordelosandes.ro nu găsești doar cele mai frumoase flori aduse cu grijă din toată lumea ci fotografii detaliate cu buchete, aranjamente, coșuri, torturi de flori, aranjamente pentru nuntă, ceainice cu flori și alte minunății speciale. Te poți desfăta ore în șir admirând cele mai exotice flori, cele mai sofisticate aranjamente florale și cei mai frumoși trandafiri din Anzi.

Eficiență și rapiditate

Comanzi florile online pentru că e comod. Alegi, plătești și aștepți să vină. În câteva minute poți trimite cuiva drag un buchet vintage sau un aranjament exotic de pe flordelosandes.ro iar florile vor fi livrate în cel mai scurt timp. Poți comanda printr-un simplu click pe fotografie buchetele existente în oferta magazinului sau poți plasa o comandă personalizată. Buchetele personalizate sunt create de tine alegând fir cu fir fiecare tip de floare, ambalajul, accesoriile, culorile și aspectul. Cererea de buchete personalizate este analizată de un designer floral care te poate îndruma în alegerea unor mici detalii. Prețul se stabilește după finalizarea designului.

Cele mai frumoase flori

Flor de los Andes este o florărie renumită prin prospețimea și frumusețea celor mai speciali trandafiri din lume și anume trandafirii din Ecuador. Pe lângă varietatea mare de culori și nuanțe de trandafiri roz, crem, mov, bicolori sau somon tot aici se mai pot comanda orhidee, crizanteme, cale galbene și ciclam, hortensii, frezii și gerbere. Aranjamentele sunt și ele variate și pot fi de lux, corporate, exotice, de nuntă sau de botez.

image

Toate aranjamentele sunt create de persoane pasionate de flori și artă florală și arată deosebit.

Flor de los Andes este o florărie cu tradiție care preia comenzi atât online cât și offline de la sediile din București. Livrările se fac în fiecare zi în București și Ilfov. Alege de la Flor de los Andes aranjamente clasice, romantice, jucăușe, exotice, colorate sau monocrome pentru orice ocazie din viața ta! Vei primi exact ceea ce ai comandat, în cel mai scurt timp și la cel mai bun preț posibil. Florile sunt importate de la producători de renume din America de Sud, Olanda sau Kenya și arată mereu impecabil. Pentru că suntem în era comenzilor online, te invităm să afli mai multe despre Flor de los Andes pe flordelosandes.ro!

2 thoughts on “De ce merită să comanzi florile online”

  1. Al dracului Iancule , cum aduni tu banitz peste banutz !!!!!!!!!!!! Ti-o spun acum in calitate-ami de fost vanzator de flori : alora de le faci tu reclama …le convine s a dea buchetele , ” aranjamentele florale ” pe te miri ce { fireste ca d e platit platesti firma ….numele Flor de Los Andes } caci au tot ce le trebuieste in pravalie si-n plus , nu sta nimeni { ANAF , Politie , Primarie } pe capul lor sa-i ciubucareasca zi de zi . Dar, ia sa-i vad eu pe astia de la Flor de los Andes cum ar fi daca si-ar vinde marfa la vreo taraba…pe undeva prin Centrul Vechi bunaoara unde , duminica nu vezi picior de om toata ziua si…eventual atunci cand afara sunt , vreo 35 d e grade … la umbra ! Ia marturiseste-te matalutza la fratele matale , dupa cum ne invata Sf. Apostol Pavel : CATI GOLOGANI CASTIGI LA RECLAMA ASTA ??? Nu ca mi-ar pare rau dar…sti ca-s curios din fire ! Oricum ar fi , Teos parakalo kir Iancu !!!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *