De ce aş mai continua?

Să scriu aici?

Să mă dau pe Twitter, Facebook sau alte reţele de socializare? Am folosit aceste resurse pentru a transmite un mesaj celor care mă urmăreau, prietenii mei virtuali, mesaj legat de convingerile mele politice. Am ajuns, din cauza urii pe care o simt faţă de acest personaj nociv, Traian Băsescu, să rup orice legătură cu unii oameni ce poate meritau mai mult din partea mea.

Sufăr fizici şi psihic după ziua de ieri. Nu ştiu dacă mai pot să iert atât de mult un popor care pare a fi fericit când este sodomizat în toate felurile.

De ce aş mai cauţiona un stat român care îşi bate joc de mine cu fiecare ocazie?

Poate că e timpul să închidem şandramaua şi să ne vedem de drum..

De ce aş mai continua, totuşi?

closed

23 thoughts on “De ce aş mai continua?”

 1. Fiindcă trebuie să plece, suntem 8 milioane de părerea asta, plus 4-5 miliane de copii și bebeluși, care în opinia lui Băsescu au drept de vot.

 2. ca sa poata citi cei care au nevoie de ceea ce scrii tu, ca sa vada ca nu sint singuri, ca sa nu ni se stinga si noua “flacara”.

 3. Exact in felul in care te simti tu acum, m-am simtit eu in 2009 la prezidentale. Dupa cateva saptamani am inceput din nou sa sper. Acum sunt imunizat si nu mai simt atata durere, simt doar URA. Avem 2 lideri, Ponta si Antonescu (as suferi mult daca s-ar retrage), si o televiziune minunata, Antena 3. In toamna-iarna mai avem o sansa sa scapam de dementii de la pdl si implicit de chioru’. Atunci e batalia finala.

 4. Ionut, I’ll be damned if I know. Am simtit la fel inca de ieri de pe la prinz… Probabil ca voi mai scrie o vreme, din impuls… Pentru mine, insa, romania si neamul romanesc au murit ieri.

 5. Asa-i, asa-i. Mai ales dupa ce-a spus azi-noapte Crin Antonescu, chiar nu are sens: marele mesaj al poporului român este că nu mai are ce să înveţe în materie de alegeri democratice.
  Shit!!!
  Invata. Si scrie despre oameni care invata!

 6. Daca nu ai mai continua, i-ai da satisfactie basescului . Asta a si cerut in ziua referendumului. Sa tacem, sa nu ne exprimam, ca el sa-si poata face jocul mizerabil. Din contra, noi, cei peste 7 milioane trebuie sa fim si mai vocali.

 7. Azi am umblat ca berbecele pe toate blogurile pe care le citesc oricum zilnic, am pandit orice postare, doar sa vad ca nu sunt eu nebuna si m-am dus cu capul pe campii. Am nevoie sa vad ca nu sunt singura in tristetea asta de azi. Asa ca te rog eu sa continui. Nu ma cunosti, sunt un abonat anonim, dar eu am inca nevoie sa te citesc.

 8. Dupa ce am auzit decizia CCR am simtit aceeasi disperare ca cea din finalul filmului “Cand vin pestii”
  Disperarea de a fi pus in fata mortii fara vina sau posibilitate de replica.
  Din fericire Romania si Romanii sunt supravietuitori ce au castigat toate confruntarile cu canaliile ce au incercat sa-i aduca la tacere.
  In toamna avem o foarte buna sansa sa-l lasam in off-side.
  Restul canaliilor se vor risipi dupa cum ii mana buzunarul, burdihanul sau pur si simplu prostia.
  Nu disperati, exista viata dupa canalie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *