Daraverile zilei de 4 iunie 2019

CCR dezbate azi, din nou, sesizările PNL, USR și ale lui Klaus Iohannis pe modificările Codurilor Penal și de Procedură Penală – Curtea Constituţională a României (CCR) discută, luni, sesizările depuse de către PNL, USR şi de către preşedintele Klaus Iohannis la legile prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. CCR a amânat dezbaterile săptămâna trecută.

Cum ne protejăm de furtunile puternice? – Pentru a evita să fim victimele unei furtuni puternice, trebuie să ne luăm câteva măsuri de protecţie. Potrivit pompierilor, cel mai important este adăpostirea în locuri adecvate.

Viorica Dăncilă, întâlnire cu Timmermans și Juncker – Premierul Viorica Dăncilă are programate întâlniri, marţi, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, prim-vicepreşedintele Comisiei, Frans Timmermans şi cu liderul Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanishev. Întrevederile au loc în urma alegerilor europarlamentare.

31 octombrie, deadline-ul final pentru Brexit – Data de 31 octombrie fixată pentru Brexit va fi “ultima, ultima dată limită”, a declarat preşedintele francez Emmanuel Macron în faţa directorilor marilor bănci internaţionale reuniţi luni la Palatul Elysee.

Adrian Năstase, scrisoare manifest, critică la adresa PSD – Adrian Năstase, fostul premier al României, a tansmis, luni, un mesaj către actualii, foştii membri şi simpatizanţii PSD în ideea de a sprijini principalul partid de stânga pentru ca „să iasă din criza în care se află” şi pentru „refondarea” formaţiunii social-democrate.

Donald trump cere boicotarea CNN – Donald Trump le-a sugerat, luni, americanilor să nu mai utilizeze serviciile companiei de telecomunicaţii AT&T, care deţine CNN, acuzând televiziunea de răspândirea de ştiri false, potrivit Le Figaro.

Darius Vâlcov a demisionat din guvernul Dăncilă – Darius Vâlcov a demisionat, luni, din funcția de consilier al premierului pe probleme economice, în urma unei discuții cu premierul Viorica Dancilă.

Robie Williams vine la UNTOLD 2019 – Surpriza pe care au pregătit-o organizatorii festivalului UNTOLD este una care depășește toate așteptările: în această vară, pe scena principală a festivalului va urca Robbie Williams!

Leave a Reply

Your email address will not be published.