Daraverile zilei de 31 mai 2019

Primăria București se împrumută de bani pentru a achita datoriile la apă caldă și căldură – După ce Guvernul a elaborat un act normativ prin care Primăriile pot accesa credite de la Trezorerie, Primăria București va contracta un credit de 462 de milioane de lei, rambursabil în 20 de ani, pentru a putea plăti subvenția pentru energia termică.

Papa Francisc a ajuns în România – Papa Francisc a fost primit cu onoruri militare vineri, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe Platoul Marinescu. Şeful statului l-a întâmpinat pe Papa Francisc alături de soţia sa, Carmen. Din delegaţia care l-a primit pe Suveranul Pontif au făcut parte toţi consilierii prezidenţiali şi de stat. “E o zi frumoasă, o zi importantă”, a spus preşedintele înainte de sosirea Suveranului Pontif. Papa a fost salutat, pe platoul de ceremonii, de un grup de copii şi tineri.

O companie din Rusia oferă prime angajatelor care vin în fustă și machiate – O companie din Rusia vrea să ofere prime angajatelor sale care vin la serviciu în fustă și machiate, în cadrul unui “maraton al feminității” care va dura o lună, scrie presa rusească, preluată de AFP.

Florentin Pandele vrea să candideze la prezidențiale – Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, şi-a anunţat joi, la România TV, intenţia de a candida la preşedinţie.

PNL vrea să îl schimbe pe Cristian Bușoi cu Rareș Bogdan la șefia organizației de București – Liberalii se întrunesc, luni, în Biroului Politic Naţional. Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX că la şedinţă există posibilitatea de a se discuta despre înlocuirea lui Cristian Buşoi cu Rareş Bogdan, la filiala PNL Bucureşti.

Predicțiile NASA pentru anul 2024 – Transport urban cu vehicule zburătoare, curse turistice în spațiu și chiar posibilitatea de a trăi pe Lună. Deşi aşa sună, nu este ficțiune. E ceea ce ne rezervă viitorul, potrivit specialiștilor de la NASA.

AEP cere introducerea votului prin corespondență – Autoritatea Electorală Permanentă propune crearea unui grup interinstituţional care să găsească soluţii privind introducerea votului electronic prin corespondenţă până la alegerile prezidenţiale din acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.